Elyounoussi: “Vi er store stjerner, særlig nå som vi slo AEK”

290

Tarik Elyounoussi er tilbake på landslaget etter halvannet år på sidelinjen, mye på grunn av skader.

Overgangen fra Hoffenheim til Olympiakos har hjulpet østfoldingen. Elyounoussi sier til NTB at han har hatt en meget fin start i Olympiakos.

“Olympiakos er en veldig stor klubb. Det er voldsomme dimensjoner. Det er enorm interesse for laget. Vi er store stjerner i Athen, særlig nå som vi slo AEK. Det koker virkelig,” sier Elyounoussi.

Det var søndag at Olympiakos vant 3-0 mot AEK i det greske hovedstadsderbyet. Olympiakos har tatt ni poeng på de fire første kampene i gresk Super League. Panathinaikos leder med ti poeng. Olympiakos tapte sin kamp mot AE Larissa. De to første serierundene i serien ble utsatt.

- Annonse -

28-åringen sier samtidig at det ikke bare var lett å forlate “familieklubben” Hoffenheim i den tyske Bundesliga, men at det var greit å prøve noe nytt.

Elyounoussi er tilbake i den norske landslagstroppen foran de viktige kampene mot Aserbadsjan og San Marino denne og kommende uke. Han er den i troppen som har scoret flest mål med ni.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -