Wolves-treneren raser mot UEFA: Folk dør og vi spiller fotball

161
Uefa Europa League logo

Wolverhampton spilte 1-1 mot Olympiakos torsdag kveld. Men kampen burde ikke vært spilt i det hele tatt, mener Nuno Espirito Santo.

Wolverhampton reddet 1-1 torsdag kveld mot Olympiakos i Europa League. Noe som er et solid utgangspunkt før returoppgjøret i England.  Men egentlig burde ikke kampen ha blitt spilt i det hele tatt. For ifølge trener Nuno Espirito Santo prøvde dem å få stanset kampen før den ble blåst igang. 

Olympiakos ‘eier, Evangelos Marinakis, fikk påvist Covid-19, og Wolverhampton hadde allerede bedt UEFA om å utsette kampen i Hellas. Men det hjalp ikke, kampen ble spilt uansett. Det til tross for at Wolves ikke ønsket å spille kampen.

– Du spiller en fotballkamp og skjønner så hva som skjer rundt om i verden – mennesker som er døde og døende. Og så spiller vi en fotballkamp – det er absurd, sa Santo før kampen.

Kampen endte som sagt 1-1. Pedro Neto scoret for det engelske laget etter 67 minutter. Om det skulle bli en returkamp spilles den på Molineux om en uke.

- Annonse -

 

Wolverh

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -