Emre Mor skal ha havnet i unåde hos Dortmund

392

Emre Mor skal ha havnet i unåde hos Borussia Dortmund. Derfor vurdere klubben å leie han ut.

Han ble kastet ut fra Lyngby BK, ettersom han ikke klarte å tilpasse seg klubbens regler og verdiene. Da hentet FC Nordsjælland han til klubben, hvor han fikk skikkelig oppsving på karrieren sin. Før han så ble solgt til Borussia Dortmund i sommer for rundt 75 millioner kroner. Den dansk-tyrkisk stortalentet skal også nå ha falt i unåde hos Dortmund.

– Ifølge Fussballtransfers er holdningen hans og viljen til å bli integrert i troppen alt annet enn tilfredsstillende, skriver fussballtransfers.com på deres hjemmeside.

 

- Annonse -

Det er ikke forventet at klubben vil selge han. Men klubben vurdere sterkt om de skal leie han ut. I et intervju med Ruhr Nachrichten, sier Dortmunds sportsdirektør Hans-Joachim Watzke, at klubben har en plan om å «Rydde opp i den offensive delen i løpet av sommeren.

– Spesielt i den offensive delen, har vi for mange spillere. Det kan skje. Vi får se i løpet av sesongen, og i sommer hva som skjer, sier han.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -