Erling Braut Haaland med like mange mål som hele Real Madrids angrepsrekke

292
Erling Braut Haaland Foto: Werner100359, Wikimedia.

Erling Braut Haaland og Real Madrid er det nok ikke siste gang du leser om i samme setning. Haaland blir regnet som Los Blancos fremste overgangsmål til sommeren etter nordmannen sin fantastiske sesong så langt.

Haaland står nemlig med like mange mål alene som hele angrepet til Real står for til sammen. Haaland har scoret 40 mål i Red Bull Salzburg og Borussia Dortmund denne sesongen så langt. Det samme tallet står hele angrepet til Real Madrid med. Karim Benzema er den eneste i Real sitt angrep som står med ett godkjent scoringssnitt hittil denne sesongen. Den 32 år gamle spissen fra Frankrike har scoret 19 mål så langt denne sesongen.

Les også: Premier League på vei tilbake?

Bale som har slitt med trener Zinedine Zidane står med kun 3 mål. Og Hazard som ble hentet for å tette hullet etter Cristiano Ronaldo står kun med én fattig scoring så langt. Også Luka Jovic som ble hentet inn har kun klart å sette to baller i nettet. Til sammen så står hele angrepet til Real med 40 mål denne sesongen. Det har Haaland klart alene.

- Annonse -

Les også: Bayern har signert U17-landslagsspiller

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -