Premier League på vei tilbake?

95

Det har lenge vært spekulert i om Premier League ville starte igjen etter corona utbruddet men nå ser det endelig ut til å starte. En uttalelse fra Oliver Dowden idrettsministeren i England sa at regjeringen åpner for spill i juni.

Nå er det bare opp til fotball autoriteter å gjøre ferdig planene og bli enige så står ingenting i veien for en åpning av ligaen. Det var spilt 29 serierunder da ligaen ble stoppet. Liverpool er bare få poeng fra å vinne ligaen for første gang på rundt 30 år.

Les også: Erling Braut Haaland med like mange mål som hele Real Madrids angrepsrekke

Men flere av spillerne skal være bekymret over en eventuell oppstart. Brighton-spissen Glenn Murray er en av de mest skeptiske og uttalte denne uken til Sky Sports at han mener fotball ikke er en nødvendighet, og at de heller burde vente å se hvordan det går nå som de mykner opp restriksjoner. Han gir også full forståelse til hvis spillere nekter å komme tilbake å spille ferdig ligaen. Andre spillere som også har ytret sin skepsis er blant annet City-spiller Raheem Sterling og Newcastle spiller Danny Rose.

- Annonse -

Les også: Serie A planlegger oppstart

Denne uken dukket det også opp nyheter av at en Brighton-spiller testet positivt denne uken på coronaviruset.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -