Barcelona ute etter forsterkninger

195

Barcelona er ivrige etter å forsterke laget denne sommeren. De leder så langt denne sesongen 2 poeng foran erkerival Real Madrid. Og skal være svært interessert i to av Juventus sine spillere. De to det er snakk om er høyreback Mattia De Sciglio og midtbanespiller Miralem Pjanic. 

Juventus skal være interessert i overgangen men forlanger 10 millioner euro får den italienske backen. Barcelona vil prøve å bli kvitt Semedo i sommerens marked før italieneren kommer til klubben. En bytteavtale er også noe som begge parter muligens er interesserte i. Den 27 år gamle backen står så langt denne sesongen med 12 kamper for start i alle turneringer.

Les også: Serie A planlegger oppstart

Men det er ikke den eneste spilleren fra Juventus som Barcelona sikler etter, de har også opprettet kontakt over en annen Juventus-spiller, nemlig midtbanespiller Miralem Pjanic. Den 29 år gamle Bosnieren står ifølge transfermarkt.com med en prislapp rundt 50 millioner euro. Han står så langt denne sesongen med 32 kamper fra start i alle turneringer og har bokført 3 mål og 4 målgivende.

- Annonse -

Les også: Scholes avslører: Disse fire stjernene hadde ingen problemer med å motsi Sir Alex Ferguson

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -