Serie A planlegger oppstart

434
Serie A logo

I ett av landene i Europa der coronaviruset har herjet mest planlegges nå oppstarten for fotballen igjen. Italia har nemlig satt ny oppstartsdato. Planen er at Serie A skal starte opp sesongen igjen 13 juni.

Det eneste som mangler nå for at oppstarten igjen kan skje er et ja fra regjeringen. Tidligere denne uken begynte mange av klubbene igjen med treninger, med strenge regler. Spillerne får fortsatt kun lov å trene individuelt. Fra mandag blir det lov å trene som vanlig igjen.

Serie A ble stoppet 9 mars og hadde da 12 runder igjen for å fullføre årets sesong. Juventus leder ligaen med Lazio og Inter ikke langt bak. Juventus har ifølge Italian football Federation sagt de ikke vil godta tittelen hvis sesongen ikke skulle bli spilt ferdig.

Forrige uke testet én Torino spiller og tre Atalanta spillere positivt for viruset, samt tre som arbeidet i støtteapparatet til de sistnevnte.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -