Etter 14 år i Bundesliga rykker Hannover 96 ned til 2.Bundesliga

781

Etter at Eintracht Frankfurt vant sin kamp i går, så er det klart at Hannover 96 blir å spille i 2. Bundesliga neste sesong. 

Etter 14 år i tysklands øverste divisjon må Hannover 96 ta den tunge turen ned til den nest øverste divisjonen i tyskland. Hannover som har nordmannen Iver Fossum på laget. Laget klarte bare 2-2 borte mot Ingolstadt lørdag.

Ettersom et annet bunnlag Eintracht Frankfurt vant sin kamp 2-1  søndag kveld hjemme mot Mainz og har 30 poeng og ligger nest sist. På den tredje siste plassen, som gir en playoff kamper for å unngå nedrykk, finner vi Werder Bremen med 31 poeng.

Hannover står med 22 poeng  og om de vinner de tre siste kampene ligger dem på 31 poeng. Dette betyr at laget ikke kan redde seg selv.

- Annonse -

Problemet er at Werder Bremen og Eintracht Frankfurt møtes i den siste runden, og da blir det uansett altfor mange poeng opp for Hannover.

Mens Hannover ender opp som det soleklare jumbolaget og mest sannsynligvis er klar for andre Bundesliga, deretter følger Frankfurt med søndagens seier som ga nok en gang håpe om å overleve.Stuttgart, tapte lørdag  0-3 hjemme mot Borussia Dortmund, har 33 poeng like over nedrykksstreken.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -