Ettertraktet målvakt fortsetter karrieren hos Köln til tross for mulig nedrykk

205

Timo Horn har ikke tenkt å forlate FC Köln, selv om klubben skulle være så uheldig å rykke ned til 2. Bundesliga.

Det lukter nedrykk av FC Köln, etter denne sesongen. Kanskje er det noe klubben også trenger, for å spille på seg selvtillit. Ett nedrykk til 2. Bundesliga har gjort at andre europeiske fotballklubber holder et øye med klubbens førstekeeper Timo Horn.  Men den tyske målvakten har ingen planer om å forlate klubben, selv om klubber som Arsenal lurer i bakgrunnen.

Dette bekrefter han via klubbens hjemmeside, der han sier at han kan se perspektiven i FC Kölns fremtidsplaner og vil derfor fortsette i klubben.

– FC Köln er min klubb og Köln er hjemmet mitt. Derfor har jeg alltid sagt at jeg kan forestille meg å fortsette i klubben hvis planene er riktig. Og det er det han sier.

«Til tross for en vanskelig sesong har klubben klart å rette blikket fremover for kommende sesong, og hvor dem har ambisiøse mål. Det er veldig viktig for meg. Jeg vil gjøre mitt beste for at klubben skal komme opp å frem i tiden fremover.

- Annonse -

Andre spillere som Jonas Hector, har gjort det samme som Horn, hvor begge er svært nære det tyske landslaget, nå har begge sverget troskap til klubben. Horn har vært i FC Köln siden han var ni år gammel og har spilt 202 kamper for klubben.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -