Aston Villa klar for draktrevolusjon

806
Supporterne gleder seg til egenproduserte drakter i tradisjonelle farger

Aston Villa bryter med de store leverandørene. Klubben fra Birmingham har gjort en avtale med klesmerke LUKE1977, opprettet i byen i 2001 av Villa-supporter Luke Roper.

«På sosiale medier har fansene diskutert mye om claret farge på tidligere drakter og de har klaget at nyanser har variert fra rosa til purpur – leses det på Aston Villa sitt offisielle nettsted – Klubbstyret har lagt merke til dette og vi skal granske saken sammen med LUKE1977 og Fanatics».
Begeistring er stor og optimisme er høy.
«Vi har allerede gjort noen preliminære undersøkelser og de nye draktene skal ha en mørkere farge som vi tror supportere skal regne som ekte claret».

Tradisjon og framsrkitt

Aston Villa har derfor droppet Under Armour og satser på en usedvanlig trekant-strategi med LUKE1977 og Fanatics (som hittil hadde ansvar bare for Villa sin nettbutikk).
«I tradisjonelle forretningsmodeller får klubben altfor lite kreativ input – mener Aston Villas salgsdirektør Luke Organ – Vi vil gjenvinne kontroll over hvordan draktene ser og føles ut. Vi tror vi kan samarbeide med partnerne for å involvere våre fanser til et større grad enn det var mulig med tidligere partnere».

Mange forslag og design har dukker opp på nettet allerede og supporterne håper at 2018-19 drakter skal brukes i Premier League og skal bedre representere klubbens tradisjon. 1993-modell med rund klubblogo er en av favorittene hos Villa-fanser.
I tillegg skal klubblegende William McGregor honoreres ‘på tydelig vis’, som skrevet på AVFC sin hjemmeside. Den tekstilforhandler, Football Leagues grunnlegger og første president, hjalp han Aston Villa å etablere seg som en toppklubb i slutten av 1800-tallet.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -