Fc Show med historisk 3 plass

159

Fc Show som spiller i 4 divisjon avd2 i Rogaland, har i år 10 årsjubileum å denne sesongen skulle det bli den sesongen, med opprykk å Rogalandscup seier, men det skjedde ikke. Lura rykket opp etter kalassifrene 7-0 borte mot Bogafjell Tirsdag.

Fc Show tok idag imot Havdur til den kampen som skulle avgjøre om Show kunne avgjøre kampen om 3 plassen. Fc Show startet kampen utrolig godt, å etter 3 minutt blir Christian Fredrik Trælnes nydelig. Igjennom av Haakon Mehus å dermed 1-0 til laget fra Siffen. Minuttet etter utligner Havdur å dermed var vi like langt på Sif Stadion.

Fc Show fortsette å skape problemer for laget fra Tjelta, etter drøye 20 minutt av 1 omgang er det Emir Hopovac som smeller inn 2-1 til hjemmelaget etter en assist av Honar Ismail. Havdur kommer igjen tilbake i kampen 10 minutt senere å 2-2. Men denne kampen har alt, 10 minutt før hvilen er Trælnes igjen på fart å får satt inn 3-2 til de rosa. Å det står seg fram til pause.

Etter pause er det kun 1 lag på banen, men show får ikke uttelling før det er spilt 20 minutter da er det avdelingens soleklare toppscorer Daniel Håland som scorer først 4-2 før han setter like gjerne inn 5-2 etterpå, å dermed var pølsevev gratis på Siffen. Kaptein Haakon Mehus får æren av å sette 6-2 å så 7-2 å dermed fastsatte han resultatet, å Fc Show har dermed sikret seg en historisk plassering da de ender på 3 plass.

Daniel Håland har nå scoret 26 seriemål med 1 kamp som gjenstår.

Fc Show spiller sin 4 sesong i 4 divisjon, å her har du plasseringene de årene.

2012: 6 plass

2013: 6 Plass

2014: 5 Plass

2015: 3 Plass

BB: Fc Show spiller nr 6 å kaptein Haakon Mehus som har 2 mål å 2 assist, han er en strålende spiller som er utrolig viktig.

Neste kamp er Førstkommende Tirsdag, da kommer Tippeliga klubben Viking på besøk, til et nabolagsmøte kampstart 18:00 Siffen.