Fc Show med sterk borteseier

128

Torsdag kveld møttes Austrått og Fc Show til dyst på Iglemyr Gras å det var bortelaget som til slutt skulle stå igjen som jublende vinnere.

Fc Show kom til Iglemyr med et mål om å detonere en liten skalp å ta med seg hjem 3 poeng tilbake til Siffen, å når kampen startet så visste du med en gang om hvem som skulle ta styringen i kampen. Fc Show startet best og de hadde et par halvsjanser innledningsvis i kampen. Men etter en stund så får Fredrik Gjerde gå elegant forbi en Austrått forsvarer og slår inn på bakerste å der står Daniel Håland å stupheader inn 1-0 til bortelaget etter vakkert forarbeid fra Fredrik Gjerde.

Fc Show fortsatte presset høyt i banen å de slapp ikke Austrått til en sjanse i løpet av de første 45. 30 minutt passert når Fc Show igjen scorer, å selvsagt er det Daniel Håland som dobler etter nydelig forarbeid av Christian Fredrik Trælnes, å trener Ingve Bøe var fornøyd med det han så. 40 Minutter spilt å Fc Show roper på straffespark men dommer Sabri Centintas dømmer ikke mer enn bare en corner som skulle vise seg å være en god ting i kampen for nemlig så stusser Daniel Håland den inn i keeper Simon Hana å inn i nettet å dermed 30 til show før pause noe som var fullt fortjent etter de første 45.

Etter pause så det ut som hjemmelaget hadde fått en del kjeft for når de kom utpå banen igjen så var det de som styrte kampen, å etter 55 minutt spilt fikk de endelig utterlling å det var Morten Rovik Strusshamn som endelig fikk Austrått til å juble. 70 minutt spilt å kanskje dagen høydepunkt, Anders Karlsen har to Austrått spillere rundt seg å han kommer lekent forbi dem slår inn til CF som går forbi en mann å alene med keeper setter han ballen mellom bena å dermed sto det 1-4 til bortelaget.

5 Minutt senere å Austrått reduserte igjen denne gang på straffespark målscorer denne gang Roger Skjæveland straffen var fint satt i mål bak Aleksander Gjerde. Avgjørelsen falt 5 minutt før full tid da kom Karim Skaset ut på kant slår ballen inn å Atle Marcussen scorer Austrått sitt andre selvmål for dagen å dermed sto det 2-5.

Resten av runden avsluttes Mandag.

Fc Show møter Hundvåg neste runde å den spilles allerede førstkommende Mandag. Austrått møter Hana til dyst på Tirsdag