FFK lekte med Godset: -En god prestasjon

923
Godsettrener Håkon Wibe-Lund forlenger kontrakten. Foto; Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

Strømsgodset – FFK 1-6. Fredrikstad lekte seg og vant fullt fortjent mot Strømsgodset søndag.

Svakt hjemmelag
Hjemmelaget var svake før pause på Marienlyst. Gjestene scoret hele fire ganger. Riki Tomas Alba satte 1-0. Mads Lennart Nielsen doblet til 2-0. Henrik Kjelsrud Johansen la på til 3-0.

Ipalibo Jack reduserte til 1-3 før Taofeek Ajibade Ishmahel fastsatte pauseresultatet til 1-4. Det stod 6-2 i sjanser i den første omgangen.

Etter pause scoret Henrik Kjelsrud Johansen igjen. Maikel Nieves fastsatte sluttresultatet til 1-6. En fullt fortjent FFK-seier. Gjestene hadde tosifret antall målsjanser.

-En god prestasjon
-Dette er en god prestasjon av oss., sier sportslig/daglig leder i Fredrikstad FK Joachim Heier til Fotballnerd.no.

Det vil garantert bli snakket om opprykk til Eliteserien etter at Fredrikstad i det siste har slått både Mjøndalen 4-1 og Strømsgodset 6-1.

-Folk må gjerne snakke opprykk. Vår målsetting er at vi skal bli bedre hver eneste dag. Det betyr at vi i morgen skal bli bedre, sier Heier.

Han er overrasket over hvor svake Strømsgodset var i søndagens kamp.

-Jeg hadde vel kanskje forventet et bedre Strømsgodset-lag, men jeg vet hva som bor i oss. Vi har vist i de siste kampene at vi kan spille jevnt og slå Strømsgodset og Mjøndalen, sier Heier.