FlashScore 101

356

En deilig fotballhelg er forbi, og vi beveger oss i rakettfart mot våren. Lagene i de fleste europeiske ligaene nærmer seg innspurten av sesongen, mens de norske gjør seg klare til seriestart. Hva er vel da viktigere enn å sørge for at man får med seg alt som skjer, når det skjer? Hvordan, det skal vi i FlashScore vise deg!

 

Flashscore.nu

Eventyret starter ofte på nettsiden vår, FlashScore.nu. Her blir du introdusert direkte til fotballsiden, og over 1000 forskjellige ligaer og turneringer vi følger. Bare i dag, mandag, er det 106 fotballkamper å få med seg! For enkelhets skyld har vi samlet de mest populære turneringene i «mine ligaer» for deg, slik at de kommer øverst. Dette kan du selvfølgelig endre selv, om Premier Division på Gibraltar er viktigere for deg enn La Liga. På siden kan du også finne all mulig statistikk ved å klikke på kampene eller ligaene. Her finner vi for eksempel at Europa FC er avhengige av å vinne sin kamp mot Gibraltar United i kveld, om de skal ha en sjans til å vinne ligaen og kunne kvalifisere seg til mesterligaen. Det virker ikke helt usannsynlig, da Europa FC har vunnet de fire siste oppgjørene, og får en odds på 1.17 hos bet365. 

FlashScore-appen

Det neste steget er å gå mobilt! Appen vår finner du både til iOS og Android, og den er selvfølgelig helt gratis. Naturlig nok ser den litt annerledes ut enn siden, men du kjenner deg raskt igjen! Var du kanskje så kjapp at du opprettet en konto på hjemmesiden tidligere kan du logge inn på appen, slik at alle valgene du gjorde følger deg til mobilen.

- Annonse -

Vi anbefaler videre en tur inn i innstillingene, der push-notifikasjoner er det viktigste. Ønsker du varsler når det skjer noe i dine kamper må denne være på. Hvilke varsler du ønsker kan du velge i «Notifikasjonsinnstillinger». Her er du sjef over hva vi skal si ifra om, noe du kan tilpasse for hver av de 28(!) idrettene vi tilbyr varsler for.

Under og etter kampene kan du selvfølgelig følge dem live, både i appen og på nettsiden. For å følge en enkelt kamp klikker du på stjernen på den kampen. Om du vil følge alle kampene til et enkelt lag kan du gå inn på en av kampene og klikke på stjernen ved siden av logoen til laget ditt.

Jeg vil følge kveldens kamp i Championship. Til høyre for kampen vises dagens odds, der det kan tyde på at det bør bli en god kamp for The Magpies.

Når kampene spilles oppdateres lagoppstillinger, statistikk og tabeller hele tiden. I de største ligaene tilbyr vi også skriftlig live-kommentering, slik at du kan følge kampen hendelse for hendelse.

Oppsummering fra gårdagens cupkamp mellom Blackburn og Manchester United
Live-kommentering fra oppgjøret mellom Barcelona og Leganes i La Liga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette var en kjapp innføring i hvordan man bruker det som kanskje er verdens raskeste live-tjeneste! Det finnes selvfølgelig enda flere funksjoner, statistikker, og ikke minst idretter å følge, så her er det bare å laste ned!

Uansett om du er fornøyd eller misfornøyd er vi alltid glad for en tilbakemelding, noe du kan gi via «innstillinger» i appen eller i din iOS/Android app-butikk.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -