FlashScore + Fotballnerd = sant

808

FlashScore + Fotballnerd = sant

Hei fotballnerder og annet godtfolk!

Dette er første post fra oss i FlashScore her på Fotballnerd.no. www.flashscore.nu er det norske domenet til den internasjonale livescore- og statistikkgiganten FlashScore; vi leverer liveoppdateringer, resultater, tabeller og masse statistikk fra over 1000 små og store ligaer og turneringer fra hele verden -på norsk!

I dag ser min personlige flashscore-side slik ut:

Flashscorefotballnerd

- Annonse -

Denne fotballdagen vil jeg få med meg noen nøkkelresultater fra toppdivisjonene i Europa; fortsetter måltørken og surmulingen til Zlatan, hva slags ellever mønstrer Real Madrid i dag og kan Wolfsburg komme nærmere Bayern og skape en form for spenning i tysk Bundesliga? I tillegg liker jeg å få med meg hvordan Ronny Deila og Celtic gjør det i Skottland (i skrivende øyeblikk gjør de det meget bra, Leigh Griffiths har gitt bortelaget ledelsen etter bare 3 minutter!), det er en del treningskamper med norske lag involvert, og selv om jeg skal se oppgjøret mellom Crystal Palace og Liverpool i FA-cupen senere i dag er det greit å få med seg lagoppstillinger og statistikk. Til slutt i dag holder jeg et ekstra øye med Sør-Afrikansk Premier League. Der nede scores det ganske lite i toppdivisjonen, og i noen uker skal jeg teste ut om «Under 2,5 mål» kan være en profitabel tippevei å gå.

Vi i FlashScore lever og ånder for sport generelt og fotball spesielt. I tillegg til fotball kan du på sidene våre få med deg resultater og statistikk fra over 25 andre sporter, vi dekker ligaer og turneringer fra hele kloden. Selv om det er lynraske oppdateringer og statistikk som er vårt vann og brød, så har vi i redaksjonen merket at vi savner et utløp for noe mer. Fotball er jo ikke bare statistikk, poeng og tabeller, men også meninger, tilfeldigheter og historier.

I Fotballnerd har vi funnet en side som deler vår entusiasme for den runde lærkulas mange krumspring, og vi er så heldige at vi med jevne mellomrom her kan få lufte våre tanker, meninger og historier fra fotballens verden.

Vi gleder oss til fortsettelsen, og håper du blir med på ferden. Når man som en del av jobben skal oppdatere lag og troppsinfo for lag fra hele verden så dukker det opp en og annen raritet. Derfor kan du i løpet av nær fremtid blant annet lese om FC Johansen som spiller i toppdivisjonen i Sierra Leone på disse sidene.

 

Stay tuned, fotballnerder!

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -