Tidligere Real Madrid-spiller ferdig i FK Tønsberg

1077

Tidligere Real Madrid-spiller ferdig i FK Tønsberg

Den tidligere Real Madrid-spilleren forlater Tønsberg-by.

«Jotha» eller Yonathan Perêz som er hans hele navn forlater FK Tønsberg. Spanjolen har en fortid som førstelagsspiller hos selveste Real Madrid i 04/05-sesongen. Han var særdeles viktig for Vestfold-klubben forrige sesong da de mistet opprykket til 2.divisjon i siste serierunde mot Donn. Det var en ekte opprykksfinale mot Kristiansand-klubben og naboklubben til Start på Lund.

Dette bekrefter hovedpersonen selv på klubbens Facebook-side. Grunnen skal være at han prioriterer jobb og familie. Henholdsvis Nøtterøy- og Tjøme-guttene Knut Ahlander og Harald Danielsen ble også tidligere denne uken klar for Tippeliga-klubben, Strømsgodset. Knut Ahlander har tidligere trent med Brøndby og Bolton mens Harald Danielsen har trent med Sandefjord og Vålerenga.

Til tross for at disse spillerne har dratt fra klubben, har Anders Nygaard blitt en permanent Tønsberg-spiller etter at han kom tilbake etter å ha spilt en halv sesong hos Buskerud-klubben, Birkebeineren, som kommende sesong også skal spille i 3.divisjon  etter at de rykket ned i fjor.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -