Fokus på Blåmann, 6.div Troms, avd. 2

457

fotballnerd følger forskjellige utvalgte fotballag og her kommer noen kamper med fokus på 6.div, Troms, og fotballaget Blåmann:

Blåmann åpnet 6.div avd. 2, Troms krets, med et tap borte for Stakkevollan 2. Hjemmelaget vant 3-1. Sondre Mjelde scoret for Blåmann.

I sin andre kamp, vant Blåmann hjemme 2-0 over Storfjord/Skibotn, etter mål av Markus Larssen Guttormsen (debutant) og Sander Leirvik (også debutant). Målene kom tidlig i kampen: etter 2 og 8 minutter.

I sin tredje kamp, borte mot Fløya 2, ble det et 3-1 tap. Trøstemålet til Blåmann ble scoret av Sondre Mjelde.

Så var det klart for seriekamp nr.4 og en hjemmekamp mot Hansjordnesbukta. Kampen endte 3-1 og her scoret Sander Leirvik to av målene mens Henrik Johan Bergander scoret det tredje.

I en annen kamp i samme divisjon, vant Fløya 3 /Sjarmtrollan hele 18-1 over Skarven. Pauseresultatet var 10-0. Espen Nilssen scoret 5 av målene, Jonas Johansen scoret 4 mål, mens Uros Vucenovic fikk inn et hatrick. Innbytter Mikael Raimo Johnsen ville ikke være dårligere, også han scoret et hatrick.

Neste kamp for Blåmann, er idag borte mot Indre Kåfjord.