Før avspark: Sarpsborg 08 – Vålerenga

220

Før avspark: Sarpsborg 08 – Vålerenga

Den andre runden i Tippeligaen sparkes i gang i kveld når Sarpsborg 08 får besøk av Vålerenga. Begge lag vant i seriepremieren. Vålerenga vant til slutt 3-1 over et Strømsgodset, som leverte en svak omgang, og en meget godkjent omgang på Ullevål. Savnet av fjorårets toppscorer i Tippeligaen var ikke merkbart i første serierunde, men undertegnede sår tvil om hvor mange mål hovedstadslaget kan produsere uten Kjartansson. En Daniel Braaten har aldri vært en spiss som banker inn 15+ hver sesong. Jamaicanske Deshorn Brown har blitt hentet inn fra MLS for å fylle skoene til Kjartansson, og skal Vålerenga kjempe i toppen i år, behøver de en spiss som nærmer seg antall mål Kjartansson noterte seg for. Han kommer fra den amerikanske ligaen med godkjent målproduksjon. I de to foregående sesongene har han notert seg for 20 mål på 61 kamper.

Sarpsborg 08 startet som Vålerenga med seier i første serierunde. Den kom mot Tromsø på Alfheim. Absolutt imponerende av Geir Bakkes disipler. Den tidligere Kristiansund treneren og assistenten til Jan Jönsson er nå hovedrener i Tippeligaen og rår over et spennede mannskap. Amin Askar er hentet inn på lån og unge Anders Trondsen ble kjøpt inn fra Stabæk. Sistnevnte viste seg å være meget anvendelig, og ble primært brukt på venstreback av Bob Bradley. En avgjørelse Trondsen var uenig i, og dermed spiller han for Sarpsborg 08 i år.

I fjor ble Vålerenga sendt hjem som slakt. Sarpsborg 08 vant 3-0, og tok fire av seks poeng mot Vålerenga i fjorårets sesong. Norsk tipping spår en jevn kamp med hjemmelaget som liten favoritt med 2.35 i odds. En Vålerenga seier gir 2.65, mens uavgjort er satt til 3.25. Hvis undertegnede skulle satt penger på kampen så hadde det blitt på Vålerenga. Med Wæhler tilbake som sjef i mitdtforsvaret og Zahid i samme form som i fjor høst, så sier magefølelsen at Vålerenga tar tre poeng.

Kilder: http://www.vif-fotball.no/,http://vglive.no/https://www.norsk-tipping.no/sport/langoddsen.
Foto: Anders Grydeland, Grydis.no

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -