Seriepremiere Forus og Gausel – FC Show

257

I går var 4 divisjon avd 2 (Rogaland) endelig i gang med sesongen, å kampen vi fulgte denne gangen var Forus og Gausel – FC Show.

FGI åpner best å skaper 2-3 halvsjanser etter 4-5 minutt, men etter 9 minutt spilt spiller Anders Karlsen nydeligt igjennom Melvin Galdal å spissen gjør ingenting feil alene med keeper, å dermed 1-0 til de Rosa guttene. FGI kom tilbake fort i kampen å etter flere gode muligheter sitter den endelig for hjemmelaget å målet var signert Erik Engebretsen. 2-3 minutt senere gjør Ingve Bøe et lite bytte, tar ut Benjamin Pekmezovic å hiver innpå storscorer Daniel Håland.

Håland markerer seg umiddelbart å show får en grei sjanse med Anders Karlsen men den går over målet til FGI keeperen. 34 minutt spilt å Anders Karlsen markerer seg nok en gang denne gang på frispark fra drøye 27-28 meter som Andrea Pirlo hadde fått frysninger av, frisparket slås å treffer kontant på pannebrasken til Sander Oaland Woll vakkert mål. Etter målet styrte FC Show kampen fram til pause.

Fc Show fortsatte det gode spillet sitt å etter flere sjanser satt den endelig for dagens desisdert beste spiller Anders Karlsen som smalt ballen inn fra distanse. Fc Show fortsatte det gode spillet sitt, seieren var aldri truet men FGI skal ha for at de spilte fin fotball å de trillet ballen bra hele tiden. Like før slutt avgjør Daniel Håland det for de rosa guttene når han bredsider ballen inn alene med keeper.