Big Sam usikker på egen fremtid

72

Big Sam usikker på egen fremtid

Sam Allardyce’ kontrakt med West Ham går ut etter sesongen, og engelske fargeklatten er nå usikker på om han vil fortsatt være West Ham-manager også neste sesongen.

Big Sam er en velkjent kar for folk som er glad i engelsk fotball. 60-åringen er frittalende og både elsket og hatet på balløya. De siste fire sesongen har han vært manager i West Ham. Noe som har både gått opp og ned, etter opprykket til Premier League. Klubben ligger for øyeblikket på 9. plass denne sesongen, og har hatt en god sesong, til tross for en svært negativ trend etter nyttår. Kontrakten hans går ut etter denne sesongen, og Allardyce er usikker på om han blir neste sesong.

– Nei, jeg vet ikke om jeg blir her. Men jeg ser det ikke på noen annen måte, når du er i min posisjon, med kontrakt i en fotballklubb, så gjør du jobben du er betalt til å gjøre, sier Allardyce på pressekonferransen i forkant av West Hams kamp mot Stoke.

Deleier i West Ham, David Sullivan, skal denne uken gått ut i media og sagt han er veldig skuffet over lagets siste 12 kamper, dette ble Big Sam konfrontert med.

- Annonse -

– Er han virkelig det? Realiteten er den at det er forskjell på prestasjonene og resultatene. Når det er sagt, så har vi ikke vært gode nok til å vinne å få resultater den siste tiden. Vi er alle skuffet over de siste resultatene, og jeg aksepterer det.

West Ham har kun vunnet to av sine siste fjorten ligakamper.

Kilder: nifs.no, Sky Sports

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -