Tabelltips 5 divisjon avd 3

1738

Snart sparkes årets lokalfotballsesong igang igjen, å da passer det vel bra med et tabelltips, å denne gang starter det med 5 divisjon avd3.

Her får vi  mange lokaloppgjør denne sesongen, med Tjensvoll – Fc Show, SIF -Paradis, mens andre utfordrere som Øvre Steinar\Brodd2, Vidar2, Tasta kan kjempe om opprykket, sammen med Sif, Paradis,Fc Show, SIF, og Tjensvoll.

 

 

- Annonse -

 

 

 

Øvre Steinar\ Brodd 2

Øvre Steinar\ Brodd 2 kan bli et meget bra lag, de har allerede hentet inn en ung men rutinert spiller, og er i dialog med fler, Øvre Steinar endte i fjor på 4 plass i 5 divisjon, å i år vil de også kjempe i toppen, men blir ikke opprykk. Ledes av brødrene Ali og Abdullah Kilinc.

 

 

Inn: Simen Melhus (Førde)

Ut: Ingen

 

 

 

 

 

 

 

 

Tjensvoll

Tjensvoll, er nyopprykket fra 6 div, og er klare for å sloss om å holde seg i 6, div å det tror jeg de kommer til å gjøre, hentet inn flere gode spillere.

Inn: Sander Thaule (Vaulen) Mensur Hashani (Hundvåg) Anders Karlsen (Fc Show) Nevill Sofo (Fc Show)

Ut: Ingen foreløpig

 

 

 

Vidar 2

Vidar 2, rykket ned fra 4 div i fjor, å det er klart at de vil kjempe i toppen denne sesongen, usikker på om de henter inn noen, men de har iallfall en god jr gruppe de kan ta spillere i fra, å de har nok også en del A lags spillere som kommer til å spille litt for Vidar 2 om de ikke får mye spilletid for A laget.

 

Inn: Ingen

Ut: Ingen

 

 

 

SIF

SIF som lå desidert sist på tabellen når Tommy Nicolaisen overtok som trener, var kanskje høstens formlag i fjor, da de til slutt endte på en sterk 5 plass, å med kun 1 tap (0-2 hjemme for Buøy) kunne de endelig innkassere 5 div spill også kommende sesong. SIF, tror jeg er et lag som kommer til å kjempe helt der oppe. Hentet inn et par spillere allerede, å er i dialog med flere spillere.

 

Inn: Patrick Titi Nyarko (Ålgård) Mohammed Abu Nima (Paradis) Bakary Andre Jarra (Ridabu)

Ut: Thomas Egeli (Trapper ned)

 

 

 

 

Mastra

Et lag som kommer til å kjempe om nedrykk i årets sesong, sterke på hjemmebane, men tror mange lag kan komme til å knekke koden denne sesongen. Spennende hva de får inn å hvem de har mistet.

Inn: Ingen

Ut: Ingen

 

 

 

 

 

 

Madla 2

Madla 2, har mye Jr spillere samt en del eldre spillere også, tror dessverre ikke de holder seg i divisjonen å ender som nr 10 å et av nedrykkslagene.

 

Inn: Ingen

 

Ut: Ingen

 

 

 

Ganddal

Ganddal er et bra lag, som jeg tror kan bite fra seg, men tror de holder seg på nederste del, hentet hele (5!) spillere fra Sandnes Ulf i vinter, kun mistet Morten Håheimsnes som har meldt overgang til Bogafjell.

Vi tror Ganddal ender opp som nr 8.

 

Inn: Marcus Brekke (Sandnes Ulf) Oscar Paul Viken (Sandnes Ulf) Sander Sigmundstad (Sandnes Ulf) Erlend Sanne (Sandnes Ulf) Tallak Bertelsen (Sandnes Ulf)

 

Ut: Morten Håheimsnes (Bogafjell)

 

 

 

 

 

 

 

 

Jarl

Endre Tangen tar fatt på sin 4 sesong som Jarl trener, har hentet inn litt spillere, deriblant Jørgen Gabrielsen fra Lura, samt Mikal Nådland fra Riska er en bra spiller.

Vi tror Jarl ender på en sterk 9 plass.

 

Inn: Åsmund Langeland Mæle (Hjelmeland) Mads Fercho Nesvold (Sokndal) Gisle Moe (Åmdal IL)  Mikal Nådland ( Riska) Jørgen Gabrielsen ( Lura) Francisco Ludvigsen (Egen Stall)

Comeback av Henrik Ørke Wendelborg (Egen stall, 1 år vekke pga millitær)

Morten Feirud ( Kattem IL 1 år vekke pga jobb

Ut: Sjur Helgevold (Studier)

 

 

 

 

Tasta

Tasta har et fantastisk lag, har fostret opp mange gode spillere opp i gjennom årene, Julian Veen Uldal, Christian Tamba Landu Landu, Stian Rokås Michalsen er bare noen spillere å nevne. Geir Ditlev Lunde valgte å fortsette også i år som trener for Tasta, å det tror jeg er bra for begge parter. Hentet Jon Christian Harestad hjem igjen etter et par år i Vidar, ellers er Vegard Johansen fra Åkra hentet inn. Gurmessa Mohammed har potensiale til å bli toppscorer i ligaen i år, om han får en god sesong.

Vi tipper Tasta på 2 plass.

 

Inn: Vegard Johansen (Åkra) Remy Andre Larsen (Trott) Jon Christian Harestad (Vidar) Torkel Fuglestad (Gjesdal FK) Andreas Haraldsen (Tilbake fra hvileår)

Ut: Ingen

 

 

 

 

Paradis

Paradis havnet midt på tabellen i fjor i 5 div, å kommer til å være med å kjempe om opprykk i år, men om det kommer til å holde er usikkert, tror de må hente inn et par spillere først iallfall.

 

Inn:

 

Ut: Mohammed Abu Nima (SIF)

 

 

 

 

 

 

Fc Show

Fc Show rykket ned fra 4 divisjon forrige sesong, å vil spille i 5 divisjon for første gang siden 2011. Fc Show har mistet flere sentrale spillere fra i fjor, men flere gamle ringrever i klubben kan komme til å gjøre comeback i klubben, samt de er i dialog med flere spillere om overgang. Fc Show kommer til å kjempe helt i toppen, om de er mye folk på treninger å de beholder flere spillere samt forsterker. ‘

Den store snakkisen er om tidligere Viking Jr Roy Dyrdal fortsetter i klubben, beholder de han, har de kanskje 5 divisjons beste keeper. Ryktes om en tidligere Sola spiss inn i klubben, en som har banket inn mål i 3 div før, å det er klart det at dem trenger en spiss inn som kan score mål, når toppscoreren Daniel Håland har forsvunnet til Havørn.

 

Inn: Samir Pekmezovic (Sunde) Aksel Dymbe (Vidar) Thomas Lothe Dahl (SIF)

Ut: Anders Karlsen (Tjensvoll) Nevill Sofo (Tjensvoll) Kittinan Kaephou (Sola) Daniel Håland (Havørn) Joakim Stokke (SIF B) Honar Ismail (Randaberg) Andreas Kurås (Midtbygden)

 

 

  1. SIF
  2. Tasta
  3. Siddis
  4. Brodd 2\Øvre Steinar
  5. Tjensvoll
  6. Paradis
  7. Vidar 2
  8. Ganddal
  9. Jarl

 

10. Madla 2

 

11. Mastra

 

 

 

1 Serierunde spilles

 

18 April

Paradis – Tasta 20:00 Sif Kunstgras

 

 

20 April

Ganddal – Brodd 2\Øvre Steinar 19:00 Ganddal idrettspark

 

Mastra – Tjensvoll 19:00 Mosterøy Stadion

 

Jarl – Siddis 19:30 Jarlabanen

 

24 April

 

Madla 2 – SIF 20:00 ISS Banen

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -