NM Kvalik 1.runde 2017: Junkeren vant hele 10-1 over Innstrandens; 2 spillere scoret 5 mål hver!

542

Junkeren sine spillere, Stian Ådalsbjørg, samt debutant Richard Halvorsen, scoret fem mål hver i 10-1 seieren over Innstrandens. Keeper, Alex Jensen, var en annen debutant for hjemmelaget, i likhet med Sidad Najah Chooly og Tobias Hepsøe, som kom inn under kampen. Det sto 7-0 ved pause i Nordlandshallen foran 184 tilskuere. Trøstemålet til gjestene ble scoret av Odin Solheim, som reduserte til 7-1 etter 52 min.

Resultater av kamper spilt 20.-26.mars:

20.03: Åssiden – Re FK 5-2

22.03: Søgne – Donn 0-1

22.03: Sandnessjøen -Mosjøen IL 3-4

23.03: Djerv 1919 – Åkra 3-4

Jørgen Voilås scoret 3 mål for hjemmelaget, mens Kristoffer Stava scoret 3 mål for Åkra, i en kamp der Åkra gikk videre med sin 4-3 seier.

23.03: Folkets Klubb – Halsen 14-15

Det var 1-1 etter full tid og 2-2 etter e.e.o. Etter straffer var det 12-13. Halsen videre til runde 2.

23.03: Junkeren – Innstrandens 10-1

24.03: Frøyland – Midtbygdens 4-0

24.03: Varhaug – Vaulen 4-3

24.03: Langevåg – Bergsøy 4-5 e.e.o.

24.03: Randaberg – Ålgård 5-1

24.03: Eiger – Brodd 1-5

Hjemmelaget fikk sin kaptein, Jan Terje Søyland, utvist i det 88 min etter å ha pådratt seg to gule kort. Samme skjebne fikk hans lagkamerat, Asbjørn Larsen, tidligere i kampen, da han måtte forlate banen etter 39 min på Hålå kunstgras foran 110 tilskuere.

24.03: Ready – Årvoll 3-2 e.e.o.

25.03: Fløya – Burfjord 3-1

25.03: Eik Tønsberg – Svelvik 3-1

25.03: Honningsvåg – Hammerfest 1-2

Gjestene fikk sin spiller, Janis Vaitkus, utvist etter direkte rødt kort da det var spilt 34 min. Men selv med 10 mann, vant Hammerfest kampen da lagets spiller, Sindre Andrè Duurhuus ble matchvinner med sin scoring i det 83 min.

25.03: Riska – Vardeneset 2-1

25.03: Skånland – Morild 4-0

25.03: Os – Odda 4-0

25.03: Rilindja – Sarpsborg FK 8-2

Hjemmelagets kaptein og toppscorer i 2016, Alban Shipshani, scoret hatrick da Rilindja vant hele 8-2 over Sarpsborg FK. Det var forøvrig gjestene som scoret først etter kun et minutt ved Shabani Bushiri. Det var 50 tilskuere på Haugerud kunstgress som fikk med seg hele 10 scoringer i denne kvalikkampen.

25.03: Drøbak-Frogn – Ås 4-1

Hjemmelagets spiller, Mikkel Aarstrand, fikk rødt kort etter 45 min (2 gule), mens bortelagets spiller, Anders Tronbøl, led samme skjebne etter 82 min.

25.03: Staal Jørpeland – Austrått 5-2

Lars Edvard Danielsen scoret ekte hatrick som innbytter for vertene.

25.03: Tydal – Orkla 1-5

Orklas spiller, Erik Bjørkli Helgetun, scoret hatrick.

25.03: Randesund – Mandalskam 3-2

Gjestenes spiller, Bård Høksaas, fikk direkte rødt kort etter 60 spilte minutter, og da ledet Mandalskam 2-1, mens hjemmelagets spiller, Kristian Brattland, scoret 2 mål i det 90 min, og Randesund vant 3-2 på Sukkevann kunstgress

25.03: Buvik – Verdal 1-2

25.03: Vuku – Namsos 3-1 e.e.o.

25.03: Raumnes & Årnes – Eidsvold TF 0-3

25.03: Landsås – Medkila 2-6

Medkilas spiller, Marcus Ursin Ingebrigtsen, ble kampens store spiller med sine 5 mål for gjestene! Det sto 2-2 ved pause.

25.03: Ottestad – Gran 4-5

Det var 0-0 etter e.e.o., og straffer måtte til for å kåre Gran som vinner av kampen.

26.03: Mjølner – Melbo 4-1

Simen Kjær scoret hatrick for Mjølner og ble kampens store profil.

26.03: Årdal – Eid 3-1

26.03: Follebu – Valdres 3-2

Follebu overrasket i denne cupkampen da laget slo gjestene fra Valdres. Andreas Hovemoen avgjorde kampen med sine to mål i slutten av kampen.

26.03: Stålkam – Brønnøysund 2-0

26.03: Stakkevollan – Salangen 3-4

Salangen sin spiller, Vegar S. Mortensen, fikk rødt kort etter 90 spilte minutter (2 gule), men da var kampen avgjort. Hjemmelagets spiller, Kristian Granås, reduserte til 2-4 i det 80 min og til 3-4 i det 86.min (straffe), men det holdt ikke helt inn for Stakkevollan.

26.03: Lokomotiv Oslo – Grei 1-0

26.03: Råde – Sprint-Jeløy 2-3