Sprint/Jeløy trakk det lengste strået mot Råde i 1.kvalifiseringsrunde til NM

957

Det var duket for et spennende cupoppgjør i Råde Idrettspark idag. Solen skinte og de 300 fremmøtte tilskuerne fikk valuta for pengene.

Sprint/Jeløy åpnet best og allerede etter 9 minutter kunne Andreas Andreassen nokså enkelt heade inn 0-1, Tidligere Eliteserie-keeper Per Morten Kristiansen bommer på en utboksing og ballen havner hos Andreassen som header ballen i en bue over en sittende Kristiansen.

Sprint/Jeløy som i år spiller i Norsk Tipping-ligaen skulle ikke få noen enkel kamp mot Råde fra Kretsserien (4.div) Det var ikke mye finspill, men en veldig tørr kunstgressbane må kunne ta noe av skylden for akkurat det.

Det var ingen høydare av en førsteomgang og den ebber ut med en knapp ledelse til laget fra Jeløya.

Råde blir tvunget til å gjøre et bytte når Christian Magnussen må ut med skade og inn kommer Anders Tvete-Berger, det skal vise seg og få betydning for scoringsprotokollen litt senere i kampen.

Kampen bølger litt frem og tilbake i 2.omgang uten de helt store sjansene, før nevnte innbytter Tvete-Berger bestemmer seg for å stange inn 1-1 på en nydelig servert corner fra tidligere Hartlepool-spiller og spillende trener Jon-Andre Fredriksen i det 79 minutt.

Det blir noen intense sluttminutter i Råde Idrettspark, i det 86 minutt så er det den tidligere Sprint-spilleren Ishaq Segtnan som viser prov på utsøkt teknikk, han drar seg inn fra sin høyrekant og curler ballen med venstrefoten helt oppe i motsatt kryss, en fantastisk scoring. Utagbart for Sprint-keeper Pål Kirkerød.

Råde klarer å holde unna til det er noen minutter på overtid, da oppstår det en merkelig situasjon hvor det ser ut som om to spillere kolliderer, begge to går ned med hodeskader og dommer Abdulhadi Al-Fahad peker på straffemerket uten de store protestene fra Råde-leiren. Henning Johannessen er sikkerheten selv og scorer, 2-2 og ekstraomganger i Råde.

Som resten av kampen så bølger det frem og tilbake i 1.ekstraomgang, uten at det blir noen mål og føre opp i målprotokollen.

Innbytternes aften kan man si at dette var, 110 minutter spilt når innbytter Alban Ramadani blir matchvinner med et flott skudd.

– Det var utrolig digg! Jeg har ikke fått trent hele uken fordi jeg har vært opptatt med jobb. så da smakte det ekstra godt å sette det skuddet, sier Ramadani til Fotballnerd.no

Hva tenker du om kampen?

– Vi forventet en tøff kamp helt inn, men vi gjorde det vanskelig for oss selv og slapp Råde for mye til i kampen. Allikevel føler jeg at det beste laget vant, selv om 2.omgang og ekstraomgangene var under pari fra vår side. Det er en bra egenskap å vinne når ikke alt sitter og selvfølgelig ekstra godt å sette inn vinnermålet, avslutter en meget fornøyd Ramadani til Fotballnerd.no