Avd. 1: Kampanalyser/fakta 16.runde: Målfest da Drøbak-Frogn tapte 4-6 for Kvik Halden

358
Moss FK v Sarpsborg 08 2. Foto: Alvin Holm/Moss FK

Herman Blystad scoret hatrick for Kvik Halden da laget vant 6-4 i Drøbak!

Holmen tok sin første hjemmeseier for sesongen da laget vant 5-2 over Odd 3, som har tapt samtlige 9 bortekamper!

Resultater 16.serierunde:

11/8: Vestfossen – Ørn Horten 0-2

bortelagets spiller og målscorer, Lasse Bransdal, har følgende kampanalyse å bidra til fotballnerds lesere: – Vi vinner 2-0 på en tung dag. En vanskelig bane å spille fotball på, mye vind og et Vestfossen lag som jobber steinhardt. Men når vi får 0-1 scoringen i 2.omgang har vi ganske god kontroll og kontrollerer inn til 0-2. Mitt eget mål, blir spilt gjennom på hjørnet av 16-meteren, ser keeper står litt langt ute og chipper ballen over han og i lengste hjørnet, avslutter Bransdal

12/8: Ullern – Sprint-Jeløy 2-1

bortelagets spiller og målscorer, Alban Ramadani, har følgende analyse av kampen mot Ullern: – syns kampen er ganske jevn, begge lag har sjanser, men den eneste forskjellen er at de setter disse sjansene. Syns vi er klart best i 2 omgang. De kommer på noen farlige kontringer siden vi må score mål. Det var litt uenigheter på hvem som skulle ta frisparket, men jeg var bestemt på at jeg skulle ta det (hadde trua), så tidlig at keeper åpnet keeperhjørnet, da var det bare og treffe godt nede i hjørnet. og det gjorde jeg, avslutter Ramadani til fotballnerd.no

har du lest: Avd. 1: Kampanalyser/fakta 14.runde: Moss FK og Oppsal med storseire!

12/8: Oppsal – Østsiden 2-2

Oppsal spilte sin første uavgjorte hjemmekamp for sesongen

12/8: Drøbak-Frogn – Kvik Halden 4-6

bortelagets spiller, Herman Blystad, scoret hatrick for Kvik Halden, og scoret kampens siste mål i det 90.minutt og lagets sjette.

bortelagets spiller og 2-målsscorer, Øystein Lundblad Næsheim, har følgende kampanalyse å gi: – Lignet mer på en tennismatch enn en fotballkamp, med to lag som tenkte at angrep er det beste forsvar. 3-1 til pause, der vi fort kunne og burde ledet med enda større siffer. Blant annet 2*Berglund mål som ble feilaktig annullert for offside av en småsvimmel ass.dommer. Mine to mål kom alene med keeper. Andre omgang blir om mulig enda mer bingo, der Drøbak svarer hver gang vi går opp i tomålsledelse. Flere uheldige inngripener av vår keeper gjør at kampen lever helt til Herman Blystad setter sitt tredje for dagen rett før slutt. Sikkert en marerittkamp for de rutinerte trenerne Kent Bergersen og Teitur Thordarson, men desto morsommere for den nøytrale tilskuer, avslutter Næsheim til fotballnerd.no

14/8: Moss – Sarpsborg 08 2 3-0

719 tilskuere på Melløs Stadion fikk se at Moss vant sin syvende hjemmekamp for sesongen, og er fortsatt ubeseiret på eget gress som det eneste laget i avdelingen. Målforskjellen er 25-2!

Moss FKs kaptein, Thomas Klaussen, har følgende analyse av kampen: – Ingen stor kamp av oss, men vi vinner fortjent. Svak 1.omgang, Ok+ i andre. Holder nullen i femte kamp på rad, solid, avslutter Klaussen

14/8: Strømsgodset TF 2 – Kråkerøy 3-0

hjemmelaget revansjerte seg fra tapet i våres da  Kråkerøy vant 2-1 i mai.

15/8: Holmen – Odd 3 5-2

hjemmelagets spiller, Bjørnar Dalsegg Sæter, scoret hatrick, i bunnoppgjøret mot Odd 3. Holmen vant endelig sin første hjemmekamp for sesongen, mens Odd 3 har tapt samtlige 9 bortekamper!