Avd. 2: Kampanalyser/fakta 16.runde: Stabæk 2 og Lyn tapte sine kamper!

474
Stian Teksum scorer 1-0 målet da Eidsvold TF møtte Lyn. Foto: Eidsvold TF på nett

Stabæk 2 tapte hjemme for Valdres, mens Lyn gikk på sitt første bortetap for sesongen da Eidsvold TF ble for sterke. Eidsvold TF benyttet da anledningen å ta innpå lagene foran seg på tabellen, og nå er det 5 poeng opp, men Lyn har en hengekamp som skal spilles.

Resultater 16.serierunde:

12/8: Stabæk 2 – Valdres 0-1

Stabæk2s andre hjemmetap og Valdres sin andre borteseier.

12/8: Eidsvold TF – Lyn 3-0

Lyns spiller og kaptein, Benjamin Nessjø Nyheim, fikk rødt kort etter 76 min etter to gule kort i kampen. Lyns første bortetap for sesongen.

hjemmelagets kaptein, Jon Erik Økland, har følgende analyse av kampen: – En meget deilig seier mot topplaget i avdelingen. Tror Lyn kom til Eidsvoll med mye respekt for oss, og for vår del var det en vinn eller forsvinn kamp hva gjelder topplassering. En relativt jevnspilt 1.omgang hvor det er vi som skaper det som er av sjanser og leder fortjent 1-0 til pause. Etter pause blir forskjellen betydelig større og med 2 mål og 3 baller i tverrliggeren så kunne og burde seieren vært enda større, avslutter Økland til fotballnerd.no

12/8: Tynset – Lillehammer 2-1

Tynset fikk hevnet 5-0 tapet for Lillehammer den 30.april i første oppgjøret

12/8: Lokomotiv Oslo – Flisa 2-2

Flisa sin første uavgjorte bortekamp for sesongen

bortelagets kaptein og målscorer, Bjørn Erik Krogh Gerson, har følgende kampanalyse å by på: –  Det er store forbedringer i kampen i dag. Første gang på lenge vi har nærmest full tropp og det hjelper mye. Vi leder kampen hele andre omgang, men slipper inn på en dødball 3 min før slutt, så litt surt, men i alt et rettferdig resultat. Mitt mål var et korridorfrispark hvor jeg løper meg fri og setter en heading i nærmeste hjørne. Vi hever oss veldig mentalt i denne kampen, vi jobber for hverandre i 90 min. Det er gledelig, men vi har fortsatt mer å gå på, og jeg tror vi kan få en brukbar høst hvis vi fortsetter sånn, avslutter Gerson til fotballnerd.no

12/8: Redalen – Ready 3-3

Redalen venter fortsatt på sin første hjemmeseier – laget er bokført med 4 poengdelinger og 4 tap på eget gress.

12/8: Korsvoll – Frigg 0-2

bortelagets spiller og målscorer, Adrian Staven Hagerup, har følgende kampanalyse å komme med: – En match vi skal være veldig fornøyd med totalt sett. En kamp vi dominerer totalt fra start til slutt. Vi har full kontroll og føler aldri at Korsvoll er en trussel. Det ender med en komfortabel 2-0 seier, men her burde vi drept matchen tidligere. Vi skaper 10-12 målsjanser, men det vil seg ikke før ut i 2 omgang. Vi må bli bedre på å omsette sjansene våre i mål. Nå nullstiller vi og ser frem til å revansjere oss fra den pinlige prestasjonen vi hadde sist mot Tynset, avslutter Hagerup til fotballnerd.no

14/8: Raufoss 2 – Gjøvik-Lyn 1-1

lokaloppgjøret endte med poengdeling, slik det også gjorde i april (2-2) og bortelagets spiller, Dag Alexander Olsen, har følgende kampanalyse fra oppgjøret: – Det var surt å ikke få med seg alle 3 poeng idag, begge lag har endel sjanser. 1 straffe vi selv bommer på, og 1 billig straffe som Raufoss scorer på. Det var mer energi og vilje enn passningskvalitet fra begge lag. Det var lett å se at det betydde mer enn en vanlig kamp for alle, avslutter Olsen