Offisielt : Paulinho er klar for Barcelona

462

Dagen etter at Barcelona tapet 3-1 på hjemmebane for Real Madrid i den spanske supercupen skjer det ting på overgangsmarkedet for klubben. Før vi forlater den kampen fikk Ronaldo 5 kampers karantene etter sitt røde kort. Først fikk han gult for å ta av seg drakta etter scoringen. Han var veldig opptatt av å vise at han var i form og måtte flekse litt muskler. Avisene skrev i forkant at Ronaldo ikke startet kampen fordi han ikke var i form, så det måtte motbevises. Neste gule kom på et forsøk på å filme seg til straffe. Strengt dømt og Ronaldo ble alt annet en blid. Han dyttet dommeren i ryggen og fikk 4 kamper ekstra karantene.

Overgangsrykter:

Sport.es melder i dag at Paulinho (29 år fra Brasil) er kjøpt fra kinesiske Guangshou for 40 mill. EUR. Han har signert for 4 år og utkjøpsklausulen er satt til 120 mill. EUR. Paulinho er sentral midtbanespiller som kom til Tottenham fra Corinthians i 2013. Deretter gikk han til kinesisk fotball i 2015. Han vil gjennomgå den medisinske testen på onsdag, og signere på torsdag etter det rapportene sier. En spiller med betydelig erfaring og 41 landskamper for Brasil.

Samme avis melder også om at Dortmund har akseptert et bud på Dembele på 100 mill. EUR. I tillegg ønsker de seg 30 mill. ekstra basert på prestasjoner. Det er visstnok her forhandlingen står nå. Barcelona er ikke interessert i et så høyt beløp for oppnådde kamper, scoringer, titler osv.

- Annonse -

Det ser også ut til at Coutinho nærmer seg Barcelona. Han spilte ikke lørdagens ligaoppgjør. Årsaken var «vondt i ryggen». Ingen har vel helt kjøpt den forklaringen. Nå meldes det at Coutinho ikke er i Liverpools tropp som skal møte Hoffenheim i CL-kvalifisering i morgen. Spiller han den kampen vil en overgang til Barcelona innebære at han ikke kan spille CL for Barca.

Samtidig meldes det at Sergi Roberto er mer og mer frustrert, spesielt etter signeringen av Paulinho. Både Chelsea og Manchester United har vist interesse for Roberto. Om alle kjøpene faller på plass, vil det bety at noen forsvinner ut. Sergi Roberto er en av de. Arda Turan, Rafinha og mulig også Andre Gomez. To av disse kommer nok ganske sikkert til å bli solgt om både Dembele og Coutinho kommer.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -