Rykter om at Valverde er ferdig i Barcelona og mulig byttehandel Neymar/Dembele

582

Siste: Nå påstås det at Valverde fortsetter (Barcelona 0015)

Det påstås nå i spanske medier at Valverde er ferdig som trener i Barcelona. Ikke veldig overraskende. Ligaseier til tross, årets store mål var Champions League og måte de nok en gang røk ut ble for mye for Styret i klubben.

 

Ernesto Valverde har trent Barcelona i 2 sesonger og har vunnet ligaen begge sesongene, tatt en Copa del Rey, men altså ingen CL-tittel som var hans viktigste oppgave.

- Annonse -

I fjor røk Barcelona ut i Champions League for Roma etter å ha ledet komfortabelt etter hjemmekampen. I årets semifinaøle skjedde det samme i semifinalen etter å lede 3-0 mot Liverpool hjemme, så taper de 4-0 borte. Det skal ikke skje med et så godt lag. Når det i tillegg ble tap 2-1 for Valencia i lørdagens cupfinale var dette som forventet. Selv om ligaen ble vunnet komfortabelt er ikke det nok i en klubb som Barcelona.

Hvem blir etterfølgeren? Det skrives i dag om Robert Martinez som i dag trener Belgias landslag. Ronald Koeman er også nevnt. Han har en lang og god karriere som spiller i Barcelona. Noen vil også ha Xavi inn. Det kommer nok til å skje med tiden, men det er altfor tidlig.

Det sies at det i skrivende stund er forhandlinger mellom PSG og Barcelona angående en mulig byttehandel mellom Dembele og Neymar. Det var først RAC1 som meldte dette, og det har nå dukket opp i sport.es. Neymar har lenge sagt at han savner Barcelona og er til stadighet på besøk hos gamle venner på laget. Dembele er heller ikke i mot å spille for PSG og for sin gamle trener i Dortmund, Thomas Tuchel. Det har ikke kommet ut noen detaljer om dette, men det er visstnok hold i at samtalene pågår.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -