Avd. 5. Runde 3: Tynset banket Levanger 2 8-1 – Nytt Orkla FK tap

396
Orkla FK tapte 0-1 hjemme for Byåsen TF. Foto: Orkla FK på facebook

Orkla FK tapte sin tredje strake ligakamp da Byåsen TF kom på besøk. Orkla FK er eneste lag uten poeng etter 3 serierunder.

Fredrik Rynning Andresen og Jørn Ligård scoret begge hattrick da Tynset sendte Levanger 2 hjem med 1-8 tap. Bortelaget fikk sin kaptein, Sander Munkeby Sundnes utvist etter 64 min etter sitt andre gule kort i matchen på stillingen 6-1.

Gjøvik-Lyn ledet 1-0 borte mot Melhus, men Geir Holthe scoret i sluttminuttet og berget et poeng for hjemmelaget.

Vi fikk følgende rapport fra bortelagets spiller, Dag Alexander Olsen: Melhus starter best med et par sjanser, men så tar vi over kampen etter 10-15 min. Vi får et straffespark på en corner og går inn til pause med 0-1 og er veldig komfortable.

2.omgang svinger ganske mye frem og tilbake der vi har de største sjansene, 1v1 mot keeper som vi bommer på og et volleyskudd fra 20 meter som går rett utenfor. Dem banker mye langt siste minuttene og får et drømmetreff helt nede i stolperota 20 sek før slutt! Det var tungt!, avslutter Olsen til fotballnerd.no

RESULTATER 3-SERIERUNDE:

Tynset – Levanger 2 8-1

Ottestad – Rosenborg 2 2-2

Tillerbyen – Løten 1-1

Verdal – Steinkjer 1-0

Kolstad – Brumunddal* 2-2 (*Anders Ludvigsen fikk rødt kort (2 gule) etter 90.min)

Orkla – Byåsen TF 0-1

Melhus – Gjøvik-Lyn 1-1