Avd. 6: Runde 3. Lyn vant 5-1 over Junkeren – Anwar Pellegrino scoret hattrick

407

Lyn vant 5-1 over Junkeren, et lag som i forrige runde vant 12-0 over Sortland.

Sortland gikk på et nytt tap da laget måtte se seg slått med 0-3 hjemme for Oslo-laget Grei.

Frigg Oslo fikk det lett mot Skjervøy og vant 4-0 i Oslo. Finnsnes banket nyopprykkede Melbo med 7-1.

Fløya er eneste lag med full pott etter 3 kamper, mens Korsvoll, Skjervøy og Sortland er alle uten poeng så langt.

RESULTATER 3.SERIERUNDE:

Lyn Toppf. – Junkeren 5-1

hjemmelagets spiller, Anwar Pellegrino, scoret hattrick og var kampens store spiller

rapport fra Lyns kaptein, Benjamin Nessjø Nyheim: Vi styrer det meste fra start, samtidig har Junkeren litt mer ball i enkelte perioder uten å skape veldig mye. Vi setter 1-0 tidlig og går til pause på 3-0. Andre omgang blir ganske lik første omgang, der vi styrer kampen med mye ballinnehav, men den åpner seg etterhvert da Junkeren må satse litt fremover og det blir til tider mye kontring på kontring. Vi har flere sjanser vi burde ha scoret på, samtidig som Junkeren scoret på en av sine få. Til tider festfotball fra oss og en meget godt gjennomført kamp, avslutter Benjamin til fotballnerd.no

Korsvoll – Fløya 0-1

Tom-Erik Bang Kristiansen ble matchvinner med scoring etter 23 min

Sortland – Grei 0-3

hjemmelaget fikk Per Eirik Karlsen utvist med direkte rødt kort i kampens siste minutt på stillingen 0-2.

Frigg – Skjervøy 4-0

rapport fra Friggs spiller, Joakim Holmedahl: Vi vinner veldig fortjent ut ifra banespill og sjanser. Dominerer stort sett kampen, og vi kunne og burde ha vunnet med mer. Både høyre- og venstreback med hvert sitt mål etter flott angrepsspill. Kaba med ny scoring. Skjervøy forsøkte så godt de kunne i 90 min, det skal de ta med seg, avslutter Holmedahl til fotballnerd.no

Stålkameratene – Skarp 2-1

Finnsnes – Melbo 7-1