Avd. 2: Analyser/fakta 26.runde: Lyn snublet mot Korsvoll – Stabæk 2 rykker opp, vant 8-0

535

Lyn måtte vinne hjemme mot Korsvoll, men klarte bare 2-2. Stabæk 2 vant 8-0 (!) over Redalen, og dermed rykket Stabæk 2 opp til PostNord-ligaen. En tøff dag for alle supportere av Lyn, som nok tok seieren på forskudd og dermed ble desto mer skuffet ved å oppleve poengdeling på Bislett. Christoffer Lars Simensen fikk direkte rødt kort i sluttminuttene på stillingen 2-2.

fotballnerd.no gratulerer Stabæk 2 med sitt opprykk til PostNord-ligaen, etter kun et år i Norsk Tipping-ligaen

Lillehammer må ta den tungen veien ned til 4.div, selv om laget vant 3-0 borte mot Flisa. Ready vant sin kamp hjemme mot Tynset 1-0, dermed fornyet Oslo-laget sin kontrakt.

Avdelingens toppscorer, Sebastian Pedersen, scoret hatrick i 8-0 seieren over Redalen, og scoret også et hatrick da Stabæk 2 vant 6-0 i forrige møte med Redalen borte (6-0 seier)

- Annonse -

Stabæk 2 rykket ned ifjor fra PostNord-ligaen, og brukte bare en sesong på å rykke opp igjen. Lyn vant 3.div ifjor ganske suverent, men grunnet omlegging av seriesystemet, ble det ikke noe opprykk. Og i år var Lyn nær et nytt seriemesterskap og opprykk, lykkes laget endelig i 2018? Svaret får vi om et år.

fotballnerd.no v/Høviskeland benytter anledningen til å takke alle spillere og trenere for alle kampanalyser og hyggelige tilbakemeldinger i årets sesong! En stor takk til alle fotografer for bruk av bilder! 

Resultater 26.serierunde:

21/10: Valdres – Raufoss 2 1-2 (1-1)

Bortelaget vant da matchvinner Andreas Østerud, fant nettmaskene via straffemerket i det 85.min. Først scoret hjemmelaget ved Dan Richard Mönell da matchuret viste 13 min, mens hans lagkamerat, Jonas Fugllien Hauge, var uheldig og scoret selvmål 9 minutter senere. Hele 9 gule kort ble delt ut i kampen på Valdres. Raufoss 2 vant også hjemmekampen i juli, da ble det 4-1

les også: Avd. 1: Analyser/fakta 26.runde: Drøbak-Frogn fornyet kontrakten, Sarpsborg 08 2 rykket ned!

21/10: Lyn – Korsvoll 2-2 (1-0)

Dette var kampen Lyn måtte vinne, får å rykke opp til PostNord-ligaen, og før kampen hadde laget et poengs forsprang på Stabæk 2 siden Lyn fikk et poengs trekk av NFF. Men hjemmelaget snublet på Bislett og spilte 2-2, til stor skuffelse blant de fleste av 2154 tilskuerne som hadde møtt opp. Lyn tok ledelsen to ganger i løpet av kampen og på slutten fikk Christoffer Lars Simensen direkte rødt kort, og må dermed stå over serieåpningen i 2018-sesongen. Lyn vant det første oppgjøret 3-2 i juli

vi fikk en kampanalyse fra Lyns kaptein, Benjamin Nessjø Nyheim: – Vi spiller en meget god kamp. Tipper sjansestatistikken er rundt 10-2. Vinner denne kampen 9 av 10 ganger, men dessverre ikke i går. Brenner noen helt enorme sjanser mot slutten og slipper til to fryktelig billige mål. Utrolig surt selvfølgelig. Bare å gratulere Stabæk 2 med opprykket, som også har vært solide i år, avslutter Nyheim til fotballnerd.no

21/10: Ready – Tynset 1-0 (1-0)

Matchvinner for Ready var Mathias Belli Moldskred, da han fant nettmaskene i det 5.spilleminutt. Dette betyr igjen at Ready gjorde jobben selv med å fonye kontrakten i Norsk Tipping-ligaen, på bekostning av Lillehammer, som selv vant sin skjebnekamp på Flisa, men må ta den tunge veien ned til 4.div, sammen med bl.a. Flisa.

Ready fikk forøvrig revansje for 3-1 tapet på Tynset i juli måned. Tynset var i PostNord-ligaen ifjor.

vi får en kampanalyse fra Readys spiller, Daniel Støer Hagen: – Kampen starter med et godt trykk av Ready som også resulterer i det avgjørende målet. 1-0 kom av en lang ball opp hvor vi vinner duellen og klarer å få etablert oss på halvdelen til Tynset. Et skudd fra 16 meter og keeperen var sjanseløs. Derfra og ut gjaldt det for oss å holde nullen. Tynset får skapt noen små farligheter, men får aldri kommet til det helt store. Vi vinner og holder plassen fortjent! 

Vi ønsker også å gratulerer Stabæk 2 så mye med opprykket, avslutter en glad og fornøgd Hagen til fotballnerd.no 

21/10: Flisa – Lillehammer 0-3 (0-2)

Peder Bye Foss og Martin Chutko Bakke scoret for gjestene før pausen, mens lagets toppscorer, Prince Ntabwe Kabeya, fastsettet sluttresultatet til 3-0 da det gjensto to minutter av kampen foran 50 tilskuere på SolørRadioen Arena.

bortelagets kaptein, Lars Lundgren Torgersen, gir oss følgende kampanalyse: – Vi gjorde jobben men det holdt dessverre ikke. Sånn er fotballen av og til. Hadde full kontroll mot Flisa, avslutter en skuffet Torgersen til fotballnerd.no

les også: Avd. 2: Analyser/fakta 25.runde: Fortsatt spenning i topp og bunn; Lyn får poengtrekk!

21/10: Lokomotiv Oslo – Eidsvold TF 0-4 (0-1)

Eidsvold TF avsluttet sesongen med en solid borteseier etter bl.a. to straffescoringer av Jonatan Andrè Teigland. Stian Teksum og Andre Trandum Nordlie scoret de øvrige målene. Eidsvold TF vant også det første oppgjøret mellom lagene i juli, da endte det med en 4-1 seier. Da scoret Teigland også to mål i form av spillemål, og ikke fra krittmerket.

Fjorårets seriemester Eidsvold TF, endte på en fin 3.plass, kanskje lykkes laget med et opprykk i neste sesong?

21/10: Gjøvik-Lyn – Frigg 3-2 (3-1)

To lag som ikke hadde noe å spille for i en kamp der vertene stakk av med alle tre poengene. Simenstad, Sydbøge og Akindayini scoret Gjøvik-Lyns mål, mens Friggs mål fikset Hermansen for. Hjemmelaget fikk revansje for 3-0 tapet i Oslo i første oppgjøret i årets sesong.

Begge lagene var å finne i PostNord-ligaen i fjor, men rykket ned grunnet omleggingen av det nye seriesystemet.

21/10: Stabæk 2 – Redalen 8-0 (4-0)

Avdelingens toppscorer, Sebastian Pedersen, scoret hatrick i sesongens siste seriekamp foran 40 tilskuere på Nadderud kunstgress. Laget rykket opp til PostNord-ligaen da Lyn feilet på Bislett. Stabæk 2 vant 6-0 i Redalen forrige gang lagene møttes tidligere i sesongen. Da scoret Sebastian Pedersen også et hatrick!

vi fikk en kampanalyse fra Stabæk 2s spiller og målscorer, Emil Bohinen: – Vi startet litt sakte og slet litt med å komme i gang, men når vi scoret det første så løsnet det. Sebastian var der han skulle være hele første omgang og scoret et fint hattrick. I det 30 min fikk jeg en ball bak backen deres. Skjærte innover og finta meg til venstre. Så at keeperen sto et par meter fra mållinja og så en luke i nærmeste. Skjøt fra skrå vinkel i mål. Etter det var kampen vunnet, så da ble fokuset naturligvis rettet mot Lyn kampen. Vi fortsatte kjøret og doblet ledelsen i 2. omg og når Lyn spilte 2-2 kunne vi feire opprykk også, avslutter Bohinen til fotballnerd.no

Sluttabell: 

 1. Stabæk 2, 63p (avdelings- og seriemester 2017) 
 2. Lyn, 62p
 3. Eidsvold TF, 58p
 4. Korsvoll, 46p
 5. Tynset, 38p
 6. Frigg, 36p
 7. Gjøvik-Lyn, 34p
 8. Valdres, 33p
 9. Lokomotiv Oslo, 33p
 10. Ready, 30p
 11. Lillehammer, 29p
 12. Flisa, 21p
 13. Raufoss 2, 20p
 14. Redalen, 18p

Toppscorere:

Sebastian Pedersen, Stabæk 2, 25 mål

Prince Ntabwe Kabeya, Lillehammer, 22 mål

Jonatan Andrè Teigland, Eidsvold TF, 19 mål

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -