Avd. 2: Kampanalyser/fakta 20.runde: Eidsvold TF snudde 0-2 til 3-2 seier over Korsvoll

362

Eidsvold TF tok nok en ny seier og siden Lyn avga poeng i Valdres, skiller det kun 3 poeng på tabellen i favør Lyn. Det går mot en spennende avslutning i avd. 2.

Eidsvold TF låg under med 0-2 allerede etter 8 min!, men snudde kampen til 3-2 seier der Piotr Pawel Gawecki ble matchvinner med 3-2 scoringen i det 81.min. Hjemmelagets spiller, Stian Teksum, fikk rødt kort i det 81.min etter 2 gule i kampen. 110 tilskuere fikk se Eidsvold Turn ta sin åttende seier på rad (!) og 14 kamper på rad uten tap (13-1-0)

Stabæk 2 vant 6-0 over Lillehammer, i en kamp der Sindre Mauritz-Hansen og Sebastian Pedersen scoret hvert sitt hatrick.

Resultater 20.serierunde:

9/9: Redalen – Frigg 0-0

hjemmelaget venter fortsatt på sin første hjemmeseier, men etter 10 hjemmekamper er statistikken 0-5-5. Dette var en kamp Redalen måtte vinne for å ha et håp om å berge plassen, men nå er det 9 poeng opp til sikker plass når det gjenstår 6 kamper og 18 poeng å kjempe om. Frigg spilte forøvrig sin første uavgjorte bortekamp for sesongen.

9/9: Eidsvold TF – Korsvoll 3-2

14 kamper på rad uten tap for hjemmelaget og kun 3 poeng bak Lyn. Hjemmelagets spiller, Stian Teksum, fikk rødt kort etter 81 min, etter to gule kort i kampen.

Eidsvold TF sin kaptein, Jon Erik Økland, har følgende analyse av kampen: – Kampen starta fryktelig dårlig for vår del i går, lå under 0-1 etter 20 sekunder, og 0-2 etter ca 8 min. Vi visste at Korsvoll spilte på fysikk og hadde en direkte spillestil, samt at de var gode på innlegg, så utrolig sløvt av oss å starte kampen sånn. Vi lot oss heldigvis ikke stresse nevneverdig av dette og tok over kampen totalt resten av omgangen, selv om de fikk en kontring i ny og ne. Scorer to kjempemål, og tar med oss selvtilliten inn i pausen.

Etter pause blir det en veldig oppstykket kamp, masse frispark, og Korsvoll er gode på å ødelegge kampen med å bruke lang tid på alt av dødballer og lage mye brudd i spillet. Linjedommeren brukte vel tilsammen en 3-4 minutter på å «kjefte» på benken til Korsvoll også da di som satt der ikke oppførte seg som folk. Mot slutten av kampen fikk vi et unødvendig rødt kort og de fikk satt inn en sluttspurt, men vi sto imot å kunne dermed innkassere 3 deilige og vanskelige poeng!, avslutter Økland til fotballnerd.no

9/9: Lokomotiv Oslo – Gjøvik-Lyn 2-3

hjemmelaget ledet 2-0 etter 52 min, men gjestene fra Gjøvik snudde kampen og vant 3-2 i Oslo.

Dagens bursdagsbarn og kaptein på bortelaget, Dag Alexander Olsen, har følgende analyse av kampen: – 1.omgang starter veldig dårlig med en scoring imot tidlig, vi slår masse feilpasninger som dem utnytter. Dem ligger lavt og kontrer hele kampen gjennom. I 2.omgang legger vi om formasjonen, men får en tidlig scoring imot igjen, men denne scoringen virker nesten som en oppkvikker der vi tar over spillet mer og scorer 3 mål på 15 min eller noe sånt. Victory!, avslutter Olsen til fotballnerd.no

9/9: Ready – Flisa 3-3

bunnlaget Flisa ledet 3-0 borte ved pause, men Ready kom tilbake og fikk kjempet seg til et poeng og 3-3. Flisa sin spiller, Andreas Håbakk, signert et ekte hatrick. Ready spilte sin første avgjorte hjemmekamp for sesongen.

hjemmelagets kaptein, Daniel Støer Hagen, har gitt oss sin analyse av kampen: – En regntung ettermiddag på gressbanen startet veldig dårlig for Ready. Mange stygge og unødvendige brudd og tvilende duell spill gav Flisa 3 enkle mål i 1.omgang. Selv om vi styrte ballbesittelsen, så får vi ikke skapt all verdens før i 2. omgang. Da er det et helt annet Ready lag vi ser og sjansene begynner å komme. Dette resulterer i 3 fine mål som sikrer oss 1 poeng, selv om vi var veldig nære 4-3 ved 3-4 anledninger de siste 10 minuttene. En svak første omgang som ødelegger for oss dessverre, avslutter Støer Hagen til fotballnerd.no

9/9: Valdres – Lyn 2-2

Valdres spilte sin første uavgjorte hjemmekamp for sesongen da laget møtte serielederen Lyn til kamp. Lyn spilte forøvrig sin første uavgjorte bortekamp.

vi har fått følgende kampanalyse fra Lyns kaptein, Benjamin Nessjø Nyheim: – Åpner dårlig, men spiller oss inn i matchen og det er fortjent at vi leder 1-2 til pause. Ingen stor omgang fra noen av lagene derimot. I 2.omgang har vi flere store sjanser til å drepe kampen, men greier det ikke. De utligner etter en dødball, der en Valdres-spiller scorer et pent skudd/lobb fra 18 meter. Alt i alt føler vi at vi får dårlig betalt mtp sjansestatistikken som sikker viser rundt 3-8 i vår favør, men fotball handler nå en gang om å score mål, avslutter Nessjø Nyheim til fotballnerd.no

F.v.: Ola Adeyemo og Robert Rabben scoret målene mot Lyn i 2-2 kampen. Foto: Valdres FK på nett

10/9: Raufoss 2 – Tynset 1-1

Tynset spilte sin første uavgjorte bortekamp for sesongen da laget møtte Raufoss 2. Hjemmelagets spiller, Mathias Flo, reddet et poeng med sin scoring på overtid.

11/9: Stabæk 2 – Lillehammer 6-0

Sindre Mauritz-Hansen og Sebastian Pedersen scoret hvert sitt hatrick for hjemmelaget. Stabæk 2 vant også oppgjøret i mai, da med 3-0 på Lillehammer.