Avd. 1: Kampanalyser/fakta 20.runde: Kvik Halden påførte Moss FK sitt første hjemmetap

411
Lasse Bransdal scorer et av sine to mål i 3-0 seieren borte mot Holmen. Foto: Knut G.Bjerva/FK Ørn Horten

Kvik Halden vant 4-1 i Moss og Ørn Horten vant 3-0 borte mot Holmen, noe som igjen betyr at Moss FK har 7 poengs ledelse på Ørn Horten når det gjenstår 6 serierunder. Ingenting er helt avgjort i toppen rundt opprykk.

Østsiden banket jumbolaget Odd 3 borte, kampen endte med 6-2 seier der Dino Mulac scoret hatrick.

Oppsal vant 3-0 hjemme over Drøbak-Frogn. Oppsal og Kvik Halden ligger poenget bak Ørn Horten når det gjenstår 6 serierunder.

Resultater 20.serierunde:

9/9: Ullern – Vestfossen 3-1

Vestfossen har tilgode å spille uavgjort på bortebane, har nå 4-0-6 på 10 bortekamper.

9/9: Holmen – Ørn Horten 0-3

Med sin seier mot Holmen, er Ørn Horten nå 7 poeng bak Moss FK, så her er ingenting avgjort.

bortelagets 2-målsscorer, Lasse Bransdal, gir oss følgende analyse av kampen: – Vi vinner fullt fortjent, i 1.omgang har vi stålkontroll og leder 0-2. I 2.omgang er det litt mer frem og tilbake, begge lagene skaper sjanser. Vi får 0-3 og vinner fullt fortjent, avslutter Bransdal til fotballnerd.no

9/9: Moss – Kvik Halden 1-4

Moss FK sitt første hjemmetap og antall baklengs på hjemmebane økte fra kun 2 til 6 baklengs! Gjestene fra Halden ledet 3-0 ved pause, og Moss FK sin spiller, Aleksander Braun Andresen, scoret trøstemålet i det 86.min foran 543 tilskuere på Melløs Stadion. For Kvik Halden scoret «radar-paret» Øystein Lundblad Næsheim (2) og Björn Olof Johan Berglund (1) samt kaptein, Dardan Sæter-Mehmeti.

fotballnerd.no fikk følgende kampanalyse fra bortelagets kaptein om målscorer, Dardan Sæter-Mehmeti: – Sterk bortekamp av oss. Kent overrasket oss og Moss med ny formasjon, 3-4-3. Moss klarte aldri å bryte oss ned ordentlig. Hadde knapt en målsjanse i 1.omgang. I 2.omgang ble vi liggende bakpå og Moss skapte noe farligheter som resulterte i mål like før slutt. Vi er veldig effektive i denne kampen, men det har vi vist hele sesongen. Radarparet på topp scorer igjen, mens jeg leverer et kunststykket av et mål.

Velfortjent seier som beviser at vi har noe i toppen å gjøre! Litt ergerlig å tenke på de poengene vi rotet bort i starten av sesongen!, avslutter Sæter-Mehmeti til fotballnerd.no

9/9: Oppsal – Drøbak-Frogn 3-0

hjemmelagets scoringer kom i løpet av de siste 4 min av kampen! Først Bjørseth i det 86.min, deretter Østman i det 90.min, og Løvhaug på overtid foran 72 tilskuere på Trasop kunstgress. Mens Oppsal er å finne på en 4.plass med 39 poeng, finner vi laget fra Drøbak under streken med sine 21 poeng og sliter i bunnstriden.

10/9: Odd 3 – Østsiden 2-6

Bortelagets spiller, Dino Malec, scoret hatrick, mens Alban Shipshani nettet 2 ganger. Siste målet for Østsiden scoret Joe Lunde. For hjemmelaget scoret Filip Delaveris og Ebenezer Koranteng

11/9: Sarpsborg 08 2 – Kråkerøy 1-1

Sarpsborg 08 2 vant forrige oppgjør i mai med 2-0 borte.

11/9: Strømsgodset TF 2 – Sprint-Jeløy 4-1

Godset TF 2 fikk revansje for 2-1 tapet i mai for Sprint-Jeløy