West Ham i forhandlinger om PSG-spiller

450

West Ham skal visstnok være i forhandlinger med PSG om den polske midtbanespilleren Grzegorz Krychowiak. 

Det franske storlaget Paris Saint-Germain skal ha verdsatt den polske midtbanespilleren for £ 40m. Men konkurransen om spilleren, skal visstnok være ekstremt tett. Premier Leaague-klubben har vært i forhandlinger med Sporting Lisboa om William Carvalho de siste ukene, men har nå trukket seg ut av  disse forhandlingene. Klubben  er ikke villig til å betale det klubben krever for spilleren.

Nå har London-klubben heller satt blikket mot PSGs Krychowiak. Som kjent er PSG tvunget til å selge spillere for å overholde UEFAs økonomiske regler. Etter at de handlet inn Neymar i sommer.

Krychowiak ble hentet til PSG fra Sevilla i fjor, men har bare spilt 19 kamper og ser ut til å være på vei ut portene på Parc des Princes. PSG verdsetter spilleren til rundt £ 40m, men konkurransen om spilleren skal visstnok være ekstremt tett. I følge franske medier, skal London-klubben være favoritter og en avtale kan være i boks i løpet av de kommende dagene.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -