Avd. 1: Analyser 21.runde: Vestfossen med viktig seier over Oppsal – Odd 3 rykker ned

592
Ørn Hortens spiller, Håvard Hettervik, utfordrer nr 89 hos Godset 2, Benjamin Ray Reagan. Kampen endte 3-0 til Ørn Horten. Foto: Knut G.Bjerva/Ørn Horten

Vestfossen tok en meget viktig seier da laget vant over topplaget Oppsal med 4-1, og seieren tok Vestfossen ytterligere vekk fra nedrykksstreken – nå er det 6 poeng ned til Drøbak-Frogn, som er fortsatt under streken etter 1-4 tapet hjemme for Moss FK. Nå venter Moss FK borte for Vestfossen i neste serierunde!

Moss FK vant som nevnt 4-1 i Drøbak. Ørn Horten vant 3-0 over Strømsgodset TF 2 og ligger 7 poeng bak Moss FK når det gjenstår 5 serierunder og 15 poeng å kjempe om.

Øystein Lundblad Næsheim scoret hatrick for Kvik Halden i 5-1 seieren over Holmen, og tar over 1.plassen på toppscorerstatistikken og henviste sin lagkamerat, Björn Olof Johan Berglund, til 2.plassen.

Andreas Andreassen scoret et ekte hatrick da Sprint-Jeløy vant 5-1 over tabelljumbo og allerede 4.div klare Odd 3, i en kamp der hjemmelaget scoret 4 mål på 5 minutter i 1.omg.

Resultater 21.serierunde:

15/9: Vestfossen – Oppsal 4-1

Vestfossen tok en viktig seier for å unngå nedrykk ved å vinne over topplaget Oppsal. Hjemmelaget ledet 3-0 allerede etter 30.min. Seieren betyr også at Odd 3 er klar for å ta steget ned til 4.div.

vi har fått følgende kampanalyse av hjemmelagets spiller, Kim Vesterheim Berntzen: – Vi bestemmer før start at vi skal banke til fra begynnelsen. Dette resulterer i to raske scoringer signert Martin Torgersen og Anders Torgersen. Vi fortsetter å produsere muligheter og Oppsal virker nærmest sjokkert. 3-0 igjen signert Martin Torgersen. I 2.omgang legger vi oss litt lavere, men Oppsal klarer ikke å skape noen farligheter og det er heller vi som kunne lagt på til både 4 og 5-0. Vår 4-0 scoring kommer som følge av et raid fra Lirigzon Abdullah ( Sony). I siste minutt får Oppsal en trøstescoring. Men alt i alt en meget solid og ikke minst viktig seier for oss, avslutter Berntzen til fotballnerd.no

16/9: Kvik Halden – Holmen 5-1

Holmen kjemper en kamp for å overleve i NT-ligaen og måtte vinne hvis en skulle ha et håp om å unngå nedrykk til 4.div. Men laget fikk juling i Halden og tapte 5-1, der Øystein Lundblad Næsheim scoret hatrick, mens Herman Blystad fant nettmaskene to ganger. For Holmen scoret Bilal Challioui. Hjemmelaget ledet 4-0 etter 32 min, noe som var pauseresultatet.

vi fikk følgende analyse av kampen fra 3-målsscoreren, Øystein Lundblad Næsheim: – Vi kjører over et svakt Holmen lag i første omgang. Masse bakrom som gjør at Herman og jeg kommer gjennom mange ganger. Går til pause med 4-0. Andre omgang blir en transportetappe, der vi slipper oss veldig ned og Holmen får ha litt mer ball. Ett mål til hvert av lagene mot slutten fastsetter resultatet til 5-1. 773 tilskuere på Halden Stadion denne lørdagen. Moro! Mine mål: 1-0: Innlegg fra Blystad, jeg bruker kneet til å styre den inn. 2-0 og 3-0: Blir spilt gjennom alene med keeper av Berbatovci, avslutter Næsheim til fotballnerd.no

lest dette ? : Avd. 1: Kampanalyser/fakta 20.runde: Kvik Halden påførte Moss FK sitt første hjemmetap

16/9: Kråkerøy – Ullern 2-2

6 min før slutt, utlignet Håkon Saugen Rekdal til 2-2 for Ullern, som kunne reise hjem til Oslo med et poeng i baggasjen. Oppgjøret i juni, endte 0-0. Kråkerøy spilte sin første uavgjorte hjemmekamp for sesongen, de første 10 hjemmekampene endte med 5 seirer og 5 tap.

hjemmelagets spiller, Eirik Laabak, kommer med følgende kampanalyse fra 2-2 kampen: – Litt merkelig kamp hvor det svingte veldig om hvilket av lagene som hadde initiativet. Ullern tar ledelsen og vi klarer å snu det før pause. I siste del av andre omgang utligner Ullern og har et ganske bra trykk på oss. Alt i alt brukbart fornøyd med poengdeling, avslutter Laabak til fotballnerd.no

16/9: Drøbak-Frogn – Moss 1-4

hjemmelaget måtte vinne for å kunne ha et håp om å overleve i NT-ligaen, men Moss FK ble for sterke og kunne reise den korte veien tilbake til Moss med 3 poeng. Moss vant også det motsatte oppgjøret i juni, da med 2-1 i Moss.

Moss FKs spillende assistenttrener, Morten Giæver, gir oss sin analyse av kampen: – Vi går ut i hundre og tar tak i kampen. Vi presser Drøbak til å gjøre feil og får en tidlig scoring. Etter det har vi kampen i vårt spor, selv om Drøbak alltid er ekle og kan skape farligheter ut av lite. Vi spiller en god førsteomgang, mens den andre er preget av mindre flyt og mange frispark. Likevel scorer vi to mål og vinner til slutt komfortabelt 1-4.

Må vel også nevne Klaussens vidunderscoring fra 45 meter. Ikke ofte en får oppleve det live, avslutter Giæver til fotballnerd.no

les gjerne: Avd. 2: Analyser/fakta 21.runde: Etter 12 kamper uten seier, vant Flisa 3-1 over Raufoss 2!

18/9: Østsiden – Sarpsborg 08 2 2-6

hjemmelagets Alban Shipshani fant nettmaskene allerede etter et minutt, men Østsiden tapte 2-6 i møtet med Sarpsborg 08 2. Det endte målløst da lagene sist møttes i Sarpsborg i juni.

18/9: Ørn Horten – Strømsgodset TF 2 3-0

toppscorer hos Ørn Horten, Lasse Bransdal, scoret to av målene og er nå oppe i 17 mål på 3.plassen på toppscorerstatistikken.

hjemmelagets spiller, Håvard Hettervik, gir oss følgende kampanalyse: – Veldig fornøyd med seier og 0 baklengs. Er ikke noen forrykende kamp av oss, men vi gjør det vi må og gjennomfører en god kamp. Vi står også godt i duellene føler jeg. Vi holder også ett godt jevnt nivå gjennom hele kampen og slipper Godset til lite sjanser, og burde ha scora flere, spesielt i de siste minuttene av kampen, avslutter Hettervik til fotballnerd.no

19/9: Sprint-Jeløy – Odd 3 5-1

hjemmelaget måtte vinne i håp om å kunne overleve i NT-ligaen, men det var Odd 3 som tok ledelsen etter 12 min. Så våknet hjemmelaget og scoret 4 mål i løpet av 5 (!) min, fra 34.min til 39.min! 4-1 ved pause og 5-1 til slutt, og et ekte hatrick av Andreas Andreassen. Nå er det 10 poeng opp til Vestfossen som er over streken, og med 15 poeng å spille for, så må laget fra Jeløya vinne samtlige 5 resterende kamper og håpe lagene over seg avgir poeng, men det skal holde hardt.