Kan være på vei til West Bromwich Albion

405

Premier League-klubben West Bromwich er enn av tre, Premier League-klubber som visstnok, skal være interessert i Montpellier spiss Steve Mounie, melder Foot 365.

Tony Pulis mannskap har hatt en flott sesong i Premier League så langt denne sesongen.  Nå har klubben allerede begynt å se seg om etter forsterkninger i troppen, foran neste sesong. Nå skal Premier League-klubben være enn av tre klubber, som er interessert i Montpellier-spissen Steve Mounie.  De andre klubbene er nedrykkstruede Middlesbrough og de regjerende mestrene Leicester. 

22-åringen er et produkt av Montpellier ungdomsakademiet, og har hatt  en fantastisk gjennombrudd sesong under r Jean-Louis Gasset og hans prestasjoner har tilsynelatende ikke gått uten at klubbene i England, og Premier League har fått det med seg. Mounie har scoret 13 mål på 27 ligakamper for de tidligere franske mesterne, og det er hans  evne som kanskje har fanget oppmerksomheten mer enn de fleste andre spillerne i Ligue 1.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -