Kaptein for Fredrikstad ifjor, klar for 3 divisjon idag

443
Moss
Moss logo

En av fjorårets Fredrikstad kaptein, Martin Thømt Jensen, har idag signert for moderklubben sin Moss FotballKlubb. Mossingene som rykket ned fra 2 divisjon ifjor har hentet sterke signeringer i år

Avtalen strekker seg over to år og midtstopperen skal også jobbe innad i klubben på markedsavdelingen. Det er Fredrikstad som tok kontakt med Moss FK for noen uker siden for å høre om klubben var interessert i midtstopperen som nå regnes for å være 5 valg på stopperplass i Østfoldklubben, Moss FK jobbet med å få til en løsning og har fått hjelp av Fredrikstad som betaler litt av lønna til midtstopperen mens han spiller i Moss FK, spilleren selv ønsket også dette og da var det lett å komme til enighet med spilleren og klubben.

Hovedtrener Ole Martin Nesselquist sier dette om signeringen til Moss FK sine hjemmesider:

– Vi er kjempeglade for å få en spiller som Martin hjem til byen igjen, han er lokal og kjenner byen godt og står for alle verdiene vi ser etter, dessuten er han en god spiller og dette er en fantastisk spiller for oss sier treneren.

- Annonse -

Selv sier spilleren dette om overgangen:

– Jeg gleder meg utrolig mye til å gå igang med min andre periode for klubben. Jeg har hele tiden sagt at jeg vil vende tilbake til Moss FK igjen for å bidra både på og utenfor banen. Jeg føler det blåser en positiv vind over Moss FK om dagen og jeg ønsker å bli med på bygge klubb slik at vi sammen kan skape nye store øyeblikk på Melløs avslutter stopperen.

Thømt Jensen ble i fjor hentet av daværende Fredrikstad trener Jan Halvor Halvorsen, han fikk kapteinsbindet på vårsesongen, men mistet det i løpet av sommeren til Kristian Brix. Senere på høsten var det Adam Straith som bar kapteinsbindet da Mjelde tok over. Thømt Jensen slet med skader og fikk totalt 20 seriekamper for Fredrikstad, 15 fra start og fem som innbytter.

Moss med gode signeringer

Ettersom seriesystemet i fjor ble lagt om, så måtte plassene fra 7 og ned til 14 i 2 divisjon gå ned et hakk. Moss FK var en av klubbene som måtte ta turen ned i den nye regionsligaen. I år viser klubben handlekraft og har hentet flere solide forsterkninger i vinter, blantannet har klubben hentet spillere som Nathaniel Jones som er venstreback fra England, Kjetil Berge fra Sarpsborg 08 som skal jobbe som daglig leder og spille midtstopper, Morten Giæver som også har spilt i Sarpsborg 08 og nå sistemann som er Martin Thømt Jensen som også har en fortid i Sarpsborg 08.

Klubben viser at de i år vil satse og at de vil komme tilbake igjen etter mange års fravær fra Tippeligaen, klubben rykket i 2002 ned til 1.divisjon før de tok turen ned i 2 divisjon og har vært der noen år før de rykket ned til 3 divisjon ifjor.

Blant klubbene de skal møte i år så er det Kråkerøy IL, Østsiden, Sarpsborg 08 2, Kvik Halden og Sprint-Jeløy.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -