Overganger inn og ut Fc Show

932

Som sagt, det pleier alltid å være overganger i lokalfotballen mellom sommerpausene, å intet unntak i Fc Show heller.

 

I sommerpausen har Fc Show hentet inn hele 6 spillere, samt 4 vikitge spillere har forlatt de rosa. Foran denne sesongen kom det inn en del spillere, Nevill Sofo (Tjensvoll) Anders Karlsen (Tjensvoll), Bjørn Erik Lønø (Viking) Rune Soltvedt (Sola) samt de hentet Sebastian Rinaldo Pedersen fra Vidar. Spillere som Christophe Dagsland, Pål Eidsvåg, Christian Hauge forsvant for klubben foran denne sesongen, men de har ovverasket med både nye spillere og ny trener, etter at Ingve Bøe forlot de rosa guttene.

NYE SPILLERE.

- Annonse -

 

Spillerne de har hentet inn i sommer er Lars Larsen (Vidar), Eivind Haugsland (Vidar), Ådne Nærheim (Suldal), Bjørnar Eikeland Svendsen (Våganes), Andreas Kurås (Asker) og Thomas Lager (Hinna). Kun Lars Larsen som ikke har spilt for A laget enda. Eikeland Svendsen kom til klubben 2 kamper før sommerpausen, å står nå med 3 mål for klubben.

 

SPILLERE UT

 

Tommy Nicolaisen (SIF) Terje Aarhus (SIF) Eivind Larsen (SIF), Mads Rosnes (ILD) Samt Bjørn Erik Lønø er vekke fra laget etter vårsesongen. Nicolaisen har som sagt overtatt SIF sammen med tidligere Sogndal spiller Lennox Kanu, å har hentet med seg Show legenden Terje Aarhus, og det tidligere stortalentet Eivind Larsen. Rosnes har fått ny jobb samt unge, dermed har han valgt å trappe ned til 5 divisjonsklubben ILD, der blir han gjenforent med Show legender Alexander Emmerhoff Posti.

 

VIKTIGE SPILLERE BEHOLDES

 

Fc Show har en del spillere som er i klasse i denne divisjonen, som kanskje andre klubber kunne ha ligget langflate etter, keeper Roy Dyrdal og storscorer Daniel Håland er de viktigste spillerne de har klart å beholdt. Håland er toppscorer i divisjonen med sine 13 mål. Dyrdal er tidligere Viking Jr keeper, å er en meget viktig spiller å beholde.

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -