Før kampen: Bayer Leverkusen – Hamburger SV

136

Bare fem poeng skiller det mellom disse to lagene på tabellen. Bayer Leverkusen er før denne kampen uten seier på de fire siste kampene.

 

Bayer Leverkusen 

Før kampen mot HSV ligger laget på en skuffende åttendeplass med fem poeng opp til fjerdeplassen. Laget har heller ikke vunnet på de fire siste kampene. I den forrige runden spilte dem 3-3 mot Augsburg etter en mesterlig opphenting i løpet av den siste halvtimen av kampen.

- Annonse -

Før dem senere i uken spilte mot Villarreal i Europa League, hvor dem skuffet enormt i kampen dem tapte 2-0 på bortebane. Europa League synes dermed å være over for denne gang, og hvis Leverkusen har ambisjoner om å spille Europa igjen neste sesong, så bør dem begynne å vinne kamper snarest.

Skader

Toprak er fortsatt tvilsomt til kampen, og dermed ser det ut til at Papadopoulos, får starte kampen, som var en av få Leverkusen spillerne som leverte en sterk innsats i nederlaget mot Villarreal.  Midtbanen er fortsatt hardt rammet av skader. Bender, Aránguiz og Kampl er alle ute, en annen som også er ute er Hilbert.  Kramer måtte i kampen mot Villarreal gi seg etter han fikk seg en hjernerystelse, og han er tvilsom. Det samme Boenisch.

 

Hamburger SV:

HSV kommer fra en sterk 2-0 seier over Hertha Berlin, noe som gjør at HSV står med 31 poeng og er før dagens kamp syv poeng ovenfor nedrykksstreken. Med andre ord dem må fortsatt kjempe til siste slutt. En av grunnen til at HSV har fått en avstand fra streken, er takket være Nicolai Müller. Den offensive spilleren har brukt tid på å finne seg tilrette, hvor han står med tre scoringer på de to siste kampene.

Labbadia vil  trenge Müller i toppslag om dem skal vinne over Leverkusen, men også for å prøve å  endre på statistikken mot Leverkusen. På ni kamper har han aldri vunnet over sin tidligere klubb som trener. Fire uavgjorte og fem tap er fasiten.

Skader:

HSV må klare seg uten Spahic, som er ute med suspensjon, mens Altintas er skadet. Hunt har slitt med noen midre plager, men er forventet at han er med i startelleveren.

Suspensjoner: 

Leverkusen: Ingen
Hamburger SV: Spahic
Lagoppstilling:
Leverkusen: Leno – Jedvaj, Toprak, Tah, Wendell – Frey, Calhanoglu – Bellarabi, Mehmedi – Kießling, Chicharito
Hamburger SV: Adler – G. Sakai, Djourou, Cleber, Ostrzolek – Ekdal, Holtby – N. Müller, Hunt, Ilicevic – Rudnevs
Tips: H

Stadion: BayArena, Leverkusen

Dommer: Christian Dingert

Klokken: 15:30

Kanal: Eurosport Norge/2

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -