Sikker kilde hevder overgang, men agenten vil ikke bekrefte

129

Det er fortsatt usikkert hvor Håvard Nordtveit spiller neste sesong, men i dag blir det hevdet at Borussia Mönchengladbach-spilleren skal være klar for West Ham United i Premier League.

Det er Twitter-kontoen WHUFC Bulletin, som har gode kilder i West Ham, som melder at Nordtveit allerede har signert en kontrakt med klubben.

Til Haugesunds Avis skriver hans agent Jim Solbakken i en SMS at ingen kommentar vil bli gitt før en avgjørelse er tatt.

Lederen i supporterklubben til West Ham i Norge, Tore Søyland, sier følgende til Haugesunds Avis:

- Annonse -

– Jeg kan ikke bekrefte det, men det er relativt sikre kilder som skriver det.

Nordtveits kontrakt med Gladbach går ut etter denne sesongen, og han har blitt ryktet til mange klubber. Nordtveit har hatt en god sesong for laget som kjemper om plass i Champions League gjennom å havne på tredje- eller fjerdeplass i Bundesliga, og har vært kaptein i flere kamper.

I tillegg til å ha vært linket til flere klubber i Premier League, blant annet Liverpool og Arsenal, har også Borussia Dortmund vært linket til vestlendingen.

Ved 13.30-tiden søndag melder Borussia Mönchengladbach på sin offisielle twitter-konto at Nordtveit går til England etter sesongslutt.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -