Før kampen: Bayern München – Atlético Madrid

208

Det er klart for den avgjørende kampen mellom Bayern München og Atlético Madrid, gjestene har et bra utgangspunkt før kampen på Allianz Arena. 

Pep Guardiolas skal prøve å hente inn ledelsen 1-0 ledelsen til Atlético Madrid, etter den første kampen på  Vicente Calderón.  Guardiola sa på pressekonferansen at laget lover fansen at dem skal hente opp ledelsen.  Guardiola må fortsatt klare seg uten Arjen Robben og Holger Badstuber, mens Franck Ribery har slitt med ryggproblemer. Det er siste muligheten for Pep Guardiola å vinne Champions League med Bayern München. Neste sesong er Pep å se i Manchester City. Laget har en oppgave i morgen det er å score to eller flere mål på hjemmebane.

Det er forventet en knalltøff kamp, hvor vi sannsynligvis får se et Atletico Madrid lag som ønsker å ligge lavt og forsvare seg til avansement. Noe klubben beviste på eget gress at dem mestre veldig bra. For Bayern sin del handler det om å bryte igjennom et bunnsolid forsvar, men samtidig få fart i ballen.

Mens Diego Simeone er ute med karantene når  Atletico Madrid spiller i den hjemlige serien, vil han i morgen kunne stå på sidelinjen og dirigere troppen, når dem spiller om en finaleplass. Etter klubben leder over Bayern etter det første oppgjøret. Er laget klar over hvilken oppgave dem står ovenfor i morgen på mektige Allianz Arena. Laget må klare seg uten midtbanespiller Tiago og midtstopperen  Diego Godin, som sliter med en skade, men ellers kan han velge å vrake i stallen.

- Annonse -
karantene:
Bayern München : Ingen
Atletico Madrid : Ingen
Lagoppstilling:
Bayern München (4-4-1-1) : Neuer – Lahm, Martinez, Alaba, Bernat – Costa, Vidal, Alonso, Götze – Müller – Lewandowski
Atletico Madrid (4-4-2) : Oblak – Juanfran, Savic, Gimenez, Luis – Saul Fernandez, Gabi, Koko – Griezmann, Torres
Kamp info:
Stadion: Allianz Arena, München
Dommer: Cüneyt Cakir, Tyrkia
Dag og Dato: tirsdag kl 20:45
Kanal: Viasat 4
Foto: Bundesliga.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -