Burnley tilbake i Premier League

227

Burnley slo QPR og sikret seg dermed opprykket en runde før slutt.

To kamper ble spilt i Championship mandag.

Først endte oppgjøret mellom Brighton og Derby 1-1, etter at James Wilson berget det ene poenget for hjemmelaget fem minutter på overtid.

Det betydde at Burnley med seier ville sikre opprykket til Premier League når de tok i mot QPR hjemme på Turf Moor like etterpå.

Og med scoring fra Sam Vokes i det 60.minutt vant Burnley kampen 1-0. Dermed rykket de opp til Premier League igjen på forste forsøk.

Speaker ba tilskuere om å holde seg på setene sine da kampen gikk mot slutten, men som forventet var det ingen som lyttet til det og Turf Moors gressmatte var fulle av jublende Burnley-fans like etter at dommeren blåste i fløyta for siste gang.