Før kampen: Bordeaux – FC Lorient

260

Bordeaux ønsker å spille i Europa neste sesong,  og bør vinne over FC Lorient i Coupe De La Ligue (Kvartfinalen).

Er krisen over i Bordeaux? Det er nok for tidlig å kunne friskmelde laget, men etter en rekke dårlig resultater i løpet av høsten, står klubben nå med syv kamper uten tap. Hvor laget fra » regionen Aquitaine,» har startet klatringen på tabellen venter kvartfinalen i ligacupen. Nå håper klubben å kunne skaffe seg en plass i Europa neste sesong. Det er ikke for ingenting at Ligacupen kalles «snarvei til Europa.» Å komme til semifinalen, men da må laget vinne over Lorient.

Alt tyder på at hovedtrener Willy  Sagnol kan mønstre et sterkt lag i kveld. Det er en sjanse for oss å komme oss til Europa og kunne få ennå et trofe i skapet. «Forteller  Bordeaux treneren under mandagens pressekonferanse. Salget av Saivet var nødvendig for klubben, hvor det blir en til to endringer på sentral midtbanen, etter salget. Inn kommer mest sannsynligvis Abdou Traoré.

– I tillegg har Sagnol valgt å gi hvile til Diabaté og Tome, noe som vil gjøre at Crivelli  blir å ta spissplassen. Kapteinen Lamine Sané er tilbake  i troppen, men spørsmålet er om  han får noe spilletid. Midtstopperen skal være i forhandlinger med Besiktas om en overgang.

- Annonse -

FC Lorient tar den tunge turen til Bordeaux. Etter at laget bare klarte 2-2 i helgen mot Rennes i Ligue 1.  FCL ønsker gjerne å fortsette eventyret i cupen, hvor dem nærmere seg en finaleplass. Lorient ligger på en niendeplass i Ligue 1.

Lorient må klare seg uten Benjamin Moukandjo og Majeed Waris sombegge i kveldens kamp. Ripoll ser ut til og sende ut en blanding av rutinerte og unge spillere i kampen, hvor spillere som  Raphael Guerreiro, Yann Jouffre og Benjamin Lecomte blir å se på benken.

 

Avspark: 21:00 på Stade Matmut Atlantique i Bordeaux (tv2 sumo)

Lagoppstillinger

Bordeaux: (4-3-3)  Carrasso  – Poko, Guilbert, Yamberé, Contento – Traoré, Plasil, Maurice-Belay – Rolan, Crivelli, Khazri

Lorient: (4-4-2) Chaigneau – Paye, Karamoko, Touré, Le Goff – Lavigne, N’Dong, Bellugou ©, Philippoteaux – Mesloub, Jeannot

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -