Malcom til Barcelona?

128

En overraskende vending i en overgang som så ut til å være i boks. Brasilianske Malcom som spiller i Bordeaux i Frankrike. Det var en enighet mellom Bordeaux og Roma om en overgang på anslagsvis 35 mill. EUR. Malcom skulle vært på flyet til Roma i går, men reiste ikke da han fikk greie på at Barcelona hadde lagt inn et bud på 41 mill. EUR. RAC1 hevder at overgangen vil være offisiell i løpet av kort tid.

Det skrives nå i El Mundo Deportivo og Sport.es at Malcoms agent er i Barcelona og forhandler frem hans personlige kontrakt. Noen spekulerte først i om dette var et ledd i å få fortgang i forhandlingene med Chelsea og Willian. Sport.es skriver nå at kjøpet av Malcom ikke utelukker kjøpet av Willian.

Malcom er en ung gutt på 21 år og er en veldig talentfull og spennende spiller. Kantspiller, veldig hurtig og teknisk. Sånn sett et mer velkomment alternativ for Barcelona-fansen som reagerer på et eventuelt kjøp av Willian til en høyere pris. Han fyller tross alt 30 år om et par uker.

Vi får avvente og se hva som blir enden på denne historien, men det synes som om en overgang er nær. Barcelona og Roma skal forøvrig møtes 1. august i treningskamp i USA.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -