Bayern München-stjerne avviser ryktet om en overgang til Arsenal

323

Bayern Münchens Kingsley Coman har avvist rykte om at han skal være på vei til Arsenal

Med Unai Emery som ny hovedtrener for Arsenal, har klubben fra Nord-London vært svært aktiv på overgangsmarkedet så langt denne sommeren. Så langt har klubben hentet inn fem nye spillere. Det virker som om den spanske treneren, tilsynelatende ønsker å hente inn flere nye ansikter, hvor en kantspiller skal være øverst på ønskelisten.

Kingsley Coman skal være en mann for Emery

Her er Kingsley Coman fra Bayern München nevnt, men han har ikke tenkt å forlate den tyske store klubben. Nå har kantspilleren selv godt ut å sagt at han ikke er på vei vekk fra klubben.

«Jeg har ikke vært i kontakt med Arsenal. Det er ikke sant. Jeg har nettopp forlenget kontrakten min med Bayern München og planlegger å bli her i mange år, sier Coman til den tyske tv-kanalen Sport1.

- Annonse -

Så langt har Arsenal hentet inn: Stephan Lichtsteiner (Juventus), Bernd Leno (Bayer Leverkusen), Sokratis Papastathopoulos (Borussia Dortmund), Lucas Torreira (Sampdoria) og og Matteo Guendouzi (FC Lorient).

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -