Fotballegende nærmer seg trenerjobb i Bundesliga

293
Bayern München bekrefter nå at de også er interessert i Xabi Alonso. Bilde: Rufus46, Wikimedia.

Tyske medier skriver at Borussia Mönchengladbach har funnet en ny trener: Xabi Alonso skal bli Marco Roses etterfølger etter sesongen.

Tidligere i år ble det kjent at Borussia Mönchengaldbachs hovedtrener Marco Rose forlater klubben etter sesongen. Fra og med sommeren blir Rose ny hovedtrener i Borussia Dortmund.

Les også: Snart er Eliteserien tilbake igjen!

Flere tyske medier beretter at Xabi Alonso skal bli Roses etterfølger i Mönchengladbach. For øyeblikket trener spanjolen andrelaget til Real Sociedad. Både tyske kicker og spanske Marca beretter at en endelig avgjørelse ikke er tatt.

- Annonse -

Som spiller hadde Alonso en stor karriere og spilte blant annet for Liverpool, Real Madrid og Bayern München. Han vant blant annet to Champions League-trofeer, to EM-gull og ett VM-gull. Som trener leder han og Sociedad B for øyeblikket sin avdeling på tredjenivået i Spania.

Les også: Koronasmitten brer seg i Mjøndalen

Mönchengladbachs sportssjef Max Eberl ga for litt over en uke siden uttrykk for at klubbens trenerjakt nærmer seg slutten.

– Jeg leter etter en ny trener til sommeren. Dette har holdt meg veldig opptatt de siste tre ukene. Jeg har hatt veldig, veldig mange og gode samtaler. Jeg er på en god vei. Vi hadde et utvalg av kandidater som vi har jobbet med. Med dette fokuset nærmer vi oss nå målet. Vi har en klar forestilling, sa Eberl i sendingen Sportstudio.

Tysk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger tysk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -