Fra Esbjerg til Brann

132
Jimmi Nagel Jacobsen er ny sportslig leder i Brann. Foto; Privat/Brann.no, gjengitt med tillatelse

Brann har endelig fått på plass sin nye sportslige leder. Det er en danske som heter Jimmi Nagel Jacobsen.

–Brann er en stor og spennende klubb, med stort potensial og store ambisjoner. Gjennom samtalene med klubben har jeg fått et veldig godt inntrykk av de personene i klubben som jeg har vært i kontakt med. Og så vet jeg at Bergen er en av de flotteste byene som finnes. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, sier Nagel Jacobsen til brann.no.

Han kommer fra jobben som sportssjef i danske Esbjerg og vil reise til Bergen snarest mulig. En konkret dato er ikke satt, da det avhenger av blant annet innreiserestriksjoner.

I årene før han ble sportssjef i Esbjerg var han sjefsspeider i klubben. Samme rollen har han også har hatt i nederlandske Vitesse. Han har også vært speider for FC København med hovedansvar for Nederland, Belgia og Tyskland.

- Annonse -

–Gjennom arbeidet mitt de 10-15 siste årene har jeg fulgt godt med på den norske ligaen og Brann, samt alle de andre skandinaviske ligaene. Brann har et nydelig stadion med engasjerte fans, som jeg gleder meg til å treffe, sier Nagel Jacobsen til Branns hjemmesider.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Fotball diskuterer du også i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -