Fra Raufoss til Danmark

147
Bilde: Sören Döpker, Fotballnerd.no.

Lasse Berg Johnsen (21) går fra Raufoss til danske Randers. Det er samtidig klart at Raufoss henter en spiller fra Vålerenga.

Berg Johnsen har signert en kontrakt ut 2024-sesongen.

– Det er en spennende spiller, som er typen, der går litt under radaren fra sin posisjon på den defensive midtbane. Han er hardtarbeidende, er en god pasningsspiller og vinner mange dueller. En ballsikker 6-er, som plasserer seg godt, erobrer mange baller og har gode sideforskyvninger. Vi mener, at han har potensial til å utvikle seg enda mer hos oss, og vi gleder oss til å se ham i aksjon, sier sportslig og kommersiell direktør Søren Pedersen til klubbens nettside.

Berg Johnsen har tidligere spilt for Viking og Tromsdalen.

- Annonse -

-Nå er jeg klar til et nytt kapittel, og jeg er spent på å komme til Randers FC, for jeg er sikker på, at fotballstilen i dansk fotball passer meg enda bedre, sier Berg Johnsen.

Les også: Raufoss henter fem spillere

Det er samtidig klart at Raufoss henter Sander Werni (20) fra Vålerenga. Det bekrefter Oslo-klubben på sine nettsider.

– Når han nå fikk en mulighet han selv ønsket sterkt, ble vi ganske raskt enige med Raufoss. Vi ønsker både Sander og klubben masse lykke til, og så kommer vi nok til å følge godt med, sier sportssjef Jørgen Ingebrigtsen til Vålerengas nettside

Norsk fotball diskuterer vi i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -