Frankfurt på vei til Playoff-runden etter storseier i Liechtenstein

95

(Vaduz – Frankfurt 0-5) Eintracht Frankfurt har skaffet seg et veldig godt utgangspunkt før omkampen i Europa League-kvalifiseringen. Liechtensteinske Vaduz, som spiller på andre nivå i Sveits, var sjanseløse mot Bundesliga-klubben.

Frankfurt skapte sjanser nesten fra avspark og ble belønnet etter ti minutter. Benjamin Büchel lot Filip Kostics langskudd passere.

Mens Vaduz kun kom til én farlig situasjon i første omgang, produserte Frankfurt flere muligheter. Kostic doblet ledelsen etter 25 minutter med et skudd fra skrått hold og en ny keepertabbe av Büchel.

Gjestene styrte kampen fullstendig og jaktet flere mål. Fem minutter før pausen scoret Dominik Kohr Frankfurts tredje mål etter et hjørnespark.

I andre omgang tok det sju minutter før Goncalo Paciencia økte ledelsen til 4-0.

Frankfurts neste scoring ble annullert for offside, og David Abraham traff kun stolpen. 5-0-målet lot likevel ikke vente lenge på seg: Mijat Gacinovic fikk til slutt en enkel jobb etter et fint angrep.

Etter det femte målet tok Frankfurt det litt roligere og kom kun til noen få muligheter. Den største sjansen hadde Kostic da han traff tverrliggeren på overtid. Akkurat som i første omgang skapte Vaduz én mulighet i hele omgangen. Mohamed Coulibaly bommet dog på mål.