Fredrik Ljungberg er kritisk til at Arteta hentet Ødegaard

1155
Martin Ødegaard. Foto: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no

Fredrik Ljungberg, tidligere spiller og trener i Arsenal er den siste av flere som setter spørsmålstegn ved Mikel Artetas signering av Martin Ødegaard.

Martin Ødegaard signerte i januar for Arsenal på en utlånsavtale ut sesongen fra Real Madrid.

Les også: Manchester United vil forlenge med Solskjær

Fredrik Ljungberg. Foto: Wikimedia

Fredrik Ljungberg var i en kort periode manager for Arsenal etter at Unai Emery fikk sparken, og i følge svensken er overgangen til Ødegaard ulogisk. På spørsmål om han ble overrasket når overgangen var et faktum, svarer han:

- Annonse -

– Ja, det ble jeg. Ødegaard er en bra spiller, misforstå meg ikke. Men dersom du har spillere i samme posisjon som du vil utvikle, og du henter inn noen på lån som du ikke har kjøpsopsjon på, da utvikler du bare spilleren for en annen klubb, i dette tilfellet Real Madrid, sier Ljungberg i følge Daily Mirror og fortsetter:

– Jeg bare forstår det ikke. Om vi vil ha fremgang med Arsenal som klubb er det de unge spillerne vi har som kommer til å utgjøre forskjellen.

Les også: Heintz med store ambisjoner

Timingen til Daily Mirror er kanskje ikke tilfeldig, men Martin Ødegaard scoret altså i kveld sitt første Premier League-mål for Arsenal i derbyet mot Tottenham.

Ser du poenget til Ljungberg? Diskuter i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball.

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -