Fredrikstad jakter nye spillere

1265
FOTO: Mons Ivar Mjelde (Wikimedia)

TV2 kunne ikveld melde at Mons Ivar Mjelde jakter en spiss fra Bryne FK, samtidig ryktes det at en gammel kjenning kan være på vei tilbake.

Spissen det var snakk om, var Brynes Oddbjørn Skartun. Skartun som har vært effektiv og scoret 8 mål i årets sesong og vært delaktig i å score Brynes mål for årets sesong. Ikveld kunne derimot Fredriksstad Blad avsløre at spissen ikke er aktuell for klubben, men at klubben jobber med spillere, blant annet en spissmakker til Sanel Kapidzic som har slitt med å finne målformen i Fredrikstad.

Les også: Mons Ivar Mjelde klar tar over FFK

Gashi: Rykter er rykter

- Annonse -

En annen spiller som ryktes om i byen er FFKs tidligere midtbaneterrier Ardian Gashi, Gashi som var sterk delaktig da Fredrikstad tok sølv i 2008, har også spilt under Mons Ivar Mjelde da Mjelde trente Brann. Da fotballnerd.no henvendte seg til spilleren for å høre om ryktene hadde han dette å si til oss:

– Rykter er rykter, før han fortsatte å snakke om FFKs nye trener Mons Ivar Mjelde:

– Mons er en veldig god motivator og kan samle laget meget godt. Jeg har tro på at han kan samle gjengen i jakten på å fornye OBOS kontrakten i første omgang. En ærlig trener med entusiasme og glød. Tror det her er en trener som passer byen og supporterne godt, avslutter Gashi.

Les også: Vet jeg står foran en stor oppgave

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -